WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Kuzugrup GYO’nun geri aldığı pay sayısı 1,36 milyona yükseldi

İstanbul, 15 Ekim 2026 (Hibya) - Kuzugrup Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş, 14 Ekim 2026 tarihinde 87 bin 425 adet payını geri aldı. İşlemle, şirketin sahip olduğu KZGYO paylarının toplamı 1 milyon 365 bin 631 adede ulaştı.

Kuzugrup GYO’nun geri aldığı pay sayısı 1,36 milyona yükseldi
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamaya göre, geri alım işlemi pay başına 17,84 TL ile 17,88 TL fiyat aralığında gerçekleştirildi. İşlemin ağırlıklı ortalama fiyatı 17,86 TL olarak açıklandı.

Son işlemle, şirketin sahip olduğu KZGYO paylarının sermayeye oranı yüzde 0,68 oldu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.