İSTANBUL (AA) - Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Nilhan Onal Gökçetekin, "Geçen yıl Efsane Kasım döneminde yapılan indirimli ve avantajlı kampanyalarla hane bütçelerine yaklaşık 1 milyar TL'lik destekte bulunduk, bu yıl ise hane bütçelerine toplam 4 milyar TL'lik destek sağlamayı hedefliyoruz." dedi.

2016'da "Efsane Kasım"ı Türkiye'ye getiren Hepsiburada, kasımda hem müşterilere hem de KOBİ'lere kazandıracak planlarını açıkladı.

Hepsiburada, 1 Kasım itibarıyla yapacağı kampanyalarla ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere sunacağı uygun fiyat ve ödeme çözümleriyle hem müşterilerinin cebini rahatlatacak hem de ülke ekonomisine katkı sunacak.

"Efsane Kasım" hazırlıklarını tamamlayan şirketin, bu sene söz konusu dönemde hayata geçireceği kampanya ve hedefleri Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin​​​​​​​ ve Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün'ün katılımıyla düzenlenen toplantısında paylaştı.

Nilhan Onal Gökçetekin, e-ticarette yılın en heyecan verici ayı olan Efsane Kasım'ın, Hepsiburada'nın özel indirim, kampanya ve ödeme avantajlarıyla 1 Kasım'da başlayacağına işaret ederek, şirketin Efsane Kasım'da milyonlarca çeşit üründe büyük indirimlerin yanı sıra müşterilerine Hepsiburada Limiti ile kredi limitine takılmadan taksitli ödeme imkanı sunacağını açıkladı.

Hepsiburada Limiti'nin kredi kartından düşmediğini anımsatan Gökçetekin, ayrıca ödeme kolaylıklarının platformdaki 101 bini aşkın satıcının da yıl içindeki en yüksek ciroyu elde etmesine katkı sağladığını söyledi.

Gökçetekin, alışverişte dünyanın en önemli dönemi Efsane Kasım'ı Türkiye'ye 7 yıl önce getiren ilk e-ticaret şirketinin Hepsiburada olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"2022'nin kasım ayında 207 binden fazla kampanya düzenledik ve siparişlerde 2 kat artışla 30 milyon ürün sipariş edildi. Hepsiburada olarak geçen yıl, Efsane Kasım döneminde yapılan indirimli ve avantajlı kampanyalarla hane bütçelerine yaklaşık 1 milyar TL'lik destekte bulunduk, bu yıl ise hane bütçelerine toplam 4 milyar TL'lik destek sağlamayı hedefliyoruz. Hem Hepsiburada satıcıları yeni rekorlara imza atacak hem de müşteriler bu Efsane Kasım'da yapılacak kampanyalarla en uygun fiyat ve ödeme kolaylıklarıyla ihtiyaçlarını karşılayacak. Sınırlı Stokları 1-5 Kasım'da sunuyoruz. Geçtiğimiz kasımda Hepsiburada kampanyalarıyla tam 64 bin eve airfryer girdi, bu yıl ise kablosuz süpürgelerin revaçta olmasını bekliyoruz. Ayrıca son dönemde scooter ve elektrikli motosiklete de yoğun ilgi var. Kasımda bu ürünlerde de uygun avantajlar sunacağız."

- "101 binin üzerinde iş ortağımız ile Efsane Kasım'a efsane hazırlandık"

Kasım ayında kampanyalarla ailelerin bütçelerini rahatlatırken, Hepsiburada iş ortaklarına da kazandırdıklarını ifade eden Gökçetekin, "Bu doğrultuda tüm çalışanlarımız, taşımacılarımız, 101 binin üzerinde iş ortağımız ile Efsane Kasım'a efsane hazırlandık. 30'un üzerinde kategoride yer alan 195 milyon ürün çeşidini Hepsiburada kullanıcılarına Efsane Kasım avantajlarıyla sunacağız." dedi.

Gökçetekin, bu doğrultuda, iş ortaklarına da HepsiAd reklam çözümleri desteği vererek satışlarını artırmalarına, arama sonuçlarında daha fazla görünürlük elde ederken daha üst sırada görünmelerine, mağaza ve ürün bilinirliklerinde artış sağlamalarına destek olma hedefinde olduklarını söyledi.

Türkiye ve dünyanın en önemli markalarının Hepsiburada için ayırdığı sınırlı sayıda çok özel fiyatlı ürünleri 1-5 Kasım arasındaki "Marka Günleri"nde sunacaklarını aktaran Gökçetekin, şu ifadeleri kullandı:

"Hepsiburada ayrıca geçtiğimiz yıl duyurduğu ve kullanıcılarının yaptığı listeleri yakın çevresi, arkadaş grupları ve sosyal medya hesaplarında paylaşarak gelir elde edebilecekleri özelliği LinkGelir ile kullanıcılara aylık 50 bin TL'ye kadar Hepsipara kazanma imkanı da sunuyor. Herkesin kullanabileceği 'LinkGelir' ile özellikle kadınların ve öğrencilerin geçimine destek oluyoruz. Uygulamayı kullananların yüzde 60'ından fazlasını kadınlar oluşturuyor. LinkGelir'de başta ev hanımları olmak üzere 25 bin kadına fenomen olma hakkı vereceğiz. Bu sayede aylık 50 bin TL'ye kadar kazanabilecekler."

- "1-5 Kasım'da milyonlarca ürün dakikalar içinde bitecek"

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün de kasımın e-ticaret için sadece alışverişin uygun fiyatlarla yapıldığı bir ay değil, iş ortaklarının da yılın en büyük cirosunu elde ettikleri dönem olduğunu belirterek, "Efsane Kasım ile hem iş ortaklarımıza hem de tüketicilere kazandırmaya devam ediyoruz. Bu yıl da özellikle 1-5 Kasım tarihleri arasında sınırlı stoklarda uygulanacak kampanyalarla dakikalar için tükenecek ürünler olduğunu öngörüyoruz." diye konuştu.

Özgün, Efsane Kasım'ın Türkiye ekonomisine kaldıraç olma görevinin de bulunduğuna dikkati çekerek, bu yıl da yeni rekorlara imza atmak için satıcılar, entegratörler ve iş ortaklarıyla birlikte çok iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini dile getirdi.

Efsane Kasım'da, ay boyunca farklı marka ve kategorilerde renkli ve özel kampanyalarla tüketicilere benzersiz bir alışveriş deneyimi sunacaklarını vurgulayan Özgün, şunları söyledi:

"Efsane Kasım'da Hepsiburada kullanıcılarına, 3 milyon çorap, 1 milyon bardak, 500 bin sweatshirt, 750 bin bebek bodysinin yanı sıra binlerce tava, spor ayakkabı, yastık, nevresim, termos ve saklama kabı sunacağız. Üniversite öğrencilerine sunulan vergisiz cihaz projesi kapsamındaki cihazlar da dahil olmak üzere 80 bin laptop, 25 bin tablet ve 120 bin cep telefonunu Hepsiburada'da uygun fiyatlar ve ödeme koşulları ile Efsane Kasım için müşterimizle buluşturacağız. Efsane Kasım'da bu yıl yine sürprizlerimiz var. Hepsiburada üzerinde kasım ayına özel uygun fiyatlı arsa ve 200 adet otomobili satışa sunacağız. Tüm Türkiye'yi Efsane Kasım döneminde Hepsiburada'nın sunduğu özel fırsat ve avantajlardan faydalanabilmeleri için alışveriş listelerini hazırlamaya ve favori mağazalarını takip etmeye davet ediyoruz. Hepsiburada ailesi olarak bu yıl yine rekorlara imza atacağımız efsane bir kasım ayı yaşayacağımıza eminiz."

- "Hepsiburada Limiti ve anlaşmalı kartlarla şimdi al, şubatta öde" kampanyası

Toplantıda verilen bilgiye göre, Hepsiburada, Efsane Kasım kapsamında sunulan indirimlerden faydalanarak ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için aile bütçelerine nefes aldıracak ödeme çözümleri de sunuyor.

Hepsiburada Limiti ile kart limitine takılmadan ihtiyaçlarını satın alanlar ayrıca 12 ay taksit imkanıyla ödemeye başlayabilecek.

"Şimdi Al, Şubat'ta Öde kampanyası sayesinde ise anlaşmalı banka kartlarıyla Hepsiburada müşterileri, Efsane Kasım'da aklındaki ürünleri hemen alırken, ödemeye ise şubatta başlayacak.

Hepsiburada, 1 Kasım'da başlayacak Efsane Kasım kapsamında hayata geçirdiği kampanyalar ile milyonlarca üründe özel indirimler sağlarken, Hepsiburada Premium üyeleri yaptıkları alışverişlerden yüzde 3 Hepsipara kazanma ile kargo bedava ve kapıda iade gibi ayrıcalıklardan faydalanabilecek. Hepsiburada tarafından Efsane Kasım kapsamında ayrıca Hepsipay ile ödeme çözümleri, HepsiJET ile ürün teslimatında üstün deneyimini sunacak.

Hepsiburada ayrıca, öğrencilerin vergisiz olarak satın alabileceği telefon ve bilgisayar modellerini 1 Kasım'dan itibaren Efsane Kasım avantajlarıyla sunacak. Hepsiburada, öğrencilerin aldığı vergisiz telefon, tablet ya da bilgisayarları ertesi gün ya da hızlı teslimat avantajlarıyla Türkiye'nin 81 iline ulaştırmaya başlayacak.