Peugeot hafif ticari araç serisinin temelini oluşturan bu modeller aynı zamanda markanın elektrikliye geçiş stratejisi açısından da önemli bir rol üstleniyor. Bu sayede Peugeot, Avrupa’daki ana akım markalar arasında en kapsamlı elektrikli otomobil yelpazesini sunan marka oluyor. Peugeot, 2025 yılında ürün gamındaki her modelin elektrikli versiyonunu sunmayı ve 2030 yılına kadar Avrupa’da tamamen elektrikli bir marka olmayı hedefliyor.

Düşük emisyon bölgelerinin artması, günde 200 kilometrenin altında ortalama sürüş mesafeleri, düşük işletme maliyetleri ve sürüş konforu sunmalarıyla tamamen elektrikli ticari araçlara geçiş, profesyoneller için kaçınılmaz oluyor ve büyük avantajlar sağlıyor. Yeni Peugeot tamamen elektrikli hafif ticari araç serisi, performanstan ödün vermeden daha verimli olabiliyor. Ayrıca Peugeot, işlerin daha sorunsuz yürümesini sağlamak üzere, Avrupa’da, 8 yıl ve 200 bin kilometreye kadar kapsamlı bakım ve servis sözleşmeleri de sunuyor.

Peugeot E-Partner, güncellenen tasarımı, verimliliği artırılan 0 emisyonlu sürüş menzili ve sürüş keyfini üst düzeye çıkartan ısı pompasıyla, profesyonellerin gereksinimlerine her zamankinden daha çok cevap veren, daha da ideal bir ortak haline geliyor. Peugeot E-Partner, 2025 yılına kadar Avrupa van segmentinin üçte birini oluşturması beklenen tamamen elektrikli van pazarında önemli bir oyuncu oluyor.

Yeni E-Partner, 330 kilometreye (birleşik WLTP normu için sertifika aşamasında) kadar menzile sahip. Bataryanın araç zeminindeki konumu iç mekanda hacim avantajı sağlıyor. Kullanılabilir hacim 4,4 metreküp olup, taşıma kapasitesi 780 kilogram ve çekme kapasitesi ise 750 kilogram olarak belirlendi. Tüm bu değerler, segmentte referans noktasını oluşturuyor.

Hibya Haber Ajansı