WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Katar Başbakanı Al Sani, Lübnan’da güvenlik ve istikrarı görüştü

Beyrut, 16 Ekim (Hibya) - Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim Al Sani, Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri ile ikili ilişkileri ve ülkedeki güvenlik ile istikrarı güçlendirme çabalarını görüştü.

Katar Başbakanı Al Sani, Lübnan’da güvenlik ve istikrarı görüştü
Paylaş:

Katar Dışişleri Bakanlığının açıklamasına göre, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim Al Sani, cuma günü Beyrut’ta Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri ile bir araya geldi.

Görüşmede Katar ile Lübnan arasındaki ilişkiler, Lübnan’daki ve bölgedeki son gelişmeler ile güvenlik ve istikrarın güçlendirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı.

Al Sani, Katar’ın Lübnan’ın istikrarına ve toprak bütünlüğüne verdiği desteği yineleyerek Lübnan devlet kurumlarının güçlendirilmesine yönelik çabaları desteklemeyi sürdüreceklerini belirtti.

Görüşme, Al Sani’nin Lübnan ziyareti kapsamında gerçekleşti. Katar Başbakanı, ziyaret sırasında Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Aoun ve üst düzey güvenlik yetkilileriyle de görüştü.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.