WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

Uraloğlu: Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu 19 Ekim’de trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin sahil hattında yaz aylarında 2,5 saate varan yolculuk süresini 18 dakikaya düşürmesi hedeflenen Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu’nun 19 Ekim Pazartesi günü saat 00.01 itibarıyla trafiğe açılacağını duyurdu.

Uraloğlu: Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu 19 Ekim’de trafiğe açılıyor
Paylaş:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karar doğrultusunda 19 Ekim Pazartesi günü saat 00.01 itibarıyla trafiğe açılacağını açıkladı.

Uraloğlu, otoyolun Mersin’in sahil hattında yaz aylarında 2,5 saate kadar çıkan yolculuk süresini 18 dakikaya indirmesinin hedeflendiğini belirtti.

Ulaşım yatırımlarıyla şehirleri birbirine bağladıklarını ifade eden Uraloğlu, vatandaşlara zaman kazandıran ve ülkenin kalkınmasına katkı sağlayan projeleri hayata geçirmeyi sürdürdüklerini kaydetti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.