WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Katar Dışişleri Bakanlığı: Yoksulluğun sona ermesi onurlu yaşamın ve barışın yoludur

Doha, 17 Ekim (Hibya) - Katar Dışişleri Bakanlığı, 17 Ekim Yoksulluğun Ortadan Kaldırılması Uluslararası Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yoksullukla mücadele ile insan onuru ve barış arasındaki ilişkiye dikkat çekti.

Katar Dışişleri Bakanlığı: Yoksulluğun sona ermesi onurlu yaşamın ve barışın yoludur
Paylaş:

Katar Dışişleri Bakanlığı, yoksulluğun ortadan kaldırılmasının insan onuruna ve barışa giden bir yol olduğunu belirtti.

Bakanlığın açıklamasında, Birleşmiş Milletler tarafından 17 Ekim’de anılan Yoksulluğun Ortadan Kaldırılması Uluslararası Günü’nün, Katar’ın ev sahipliği yaptığı İkinci Dünya Sosyal Kalkınma Zirvesi’nin sonuçlarından biri olan Doha Siyasi Bildirgesi’ne dayandığı ifade edildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.