WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

İstanbul Valiliği, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yemek programı düzenledi

İstanbul Valiliğinin ev sahipliğinde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nuri Aslan, protokol üyeleri ve muhtarlar katıldı.

İstanbul Valiliği, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yemek programı düzenledi
Paylaş:

İstanbul Valiliği ev sahipliğinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yemek programı düzenlendi.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre programa Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, İstanbul Milletvekili ve Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nuri Aslan, protokol üyeleri ve muhtarlar katıldı.

İstanbul’un 39 ilçesi ve 961 mahallesinde vatandaşlara hizmet sunan muhtarlarla bir araya gelinen programda, birlik ve beraberlik içinde İstanbul’a hizmet etmenin önemi vurgulandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.