WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman, Kamboçya’yı ziyaret etti

Phnom Penh, 19 Ekim (Hibya) – Hırvatistan Dışişleri Bakanı Gordan Grlic Radman, Kamboçya’ya gerçekleştirdiği resmi ziyaret kapsamında Kral Norodom Sihamoni ile görüştü. Radman, Kamboçya Başbakanı Hun Manet ile yaptığı görüşmede ise siyasi ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesini ele aldı.

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman, Kamboçya’yı ziyaret etti
Paylaş:

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Gordan Grlic Radman, Kamboçya’ya resmi ziyarette bulundu. Radman, ziyaret kapsamında Kamboçya Kralı Norodom Sihamoni ile bir araya geldi.

Radman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kamboçya’yı ziyaret eden ilk Hırvatistan dışişleri bakanı olmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Bakan Radman “Kamboçya’ya resmi ziyaret gerçekleştiren ilk Hırvatistan Dışişleri Bakanı olmaktan gurur duyuyorum” ifadesini kullanarak memnuniyetini dile getirdi.

Radman, ziyaretin iki ülke arasındaki diplomatik ilişkilerin 30. yılına denk geldiğini de ifade etti.

İkili ilişkiler ele alındı

Gordan Grlic Radman, Kamboçya Başbakanı Hun Manet ile yaptığı görüşmede siyasi ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi, ticaret ve yatırımların artırılması ile yeni iş birliği olanaklarının değerlendirilmesi konularını ele aldıklarını bildirdi.

Radman, Hırvatistan’ın Kamboçya ve daha geniş ASEAN bölgesiyle ilişkilerini geliştirmeye bağlılığını sürdürdüğünü kaydetti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Küresel piyasalarda haftanın gündemi

Akışın sonuna geldiniz.