WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Katar ve İspanya arasında ikili iş birliği ele alındı

Doha, 19 Ekim (Hibya)-Katar Uluslararası İşbirliğinden Sorumlu Devlet Bakanı Maryam bint Ali bin Nasser Al Misnad, İspanya Dışişleri ve Küresel İşlerden Sorumlu Devlet Sekreteri Diego Martinez Belio ile Doha’da görüştü. Görüşmede ikili iş birliğinin geliştirilmesi ve genişletilmesi ile karşılıklı ilgi alanına giren konular ele alındı.

Katar ve İspanya arasında ikili iş birliği ele alındı
Paylaş:

Katar Uluslararası İşbirliğinden Sorumlu Devlet Bakanı Al Misnad, İspanya Dışişleri ve Küresel İşlerden Sorumlu Devlet Sekreteri Belio ile görüştü.

Katar Dışişleri Bakanlığının açıklamasına göre görüşme, 19 Ekim’de Doha’da düzenlenen Küresel Güvenlik Forumu kapsamında gerçekleştirildi.

Görüşmede, Katar ile İspanya arasındaki iş birliği ve ilişkilerin derinleştirilip genişletilmesine yönelik yolların yanı sıra karşılıklı ilgi alanına giren çeşitli konular ele alındı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.