WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

Milas’ta yeni hastane yolunun asfaltlama çalışmaları başladı

Milas Belediyesi, Milas-Bodrum Karayolu’nu Milas Devlet Hastanesi’ne bağlayacak yeni yolda asfaltlama çalışmalarına başladı. Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, çalışmaların bu hafta içinde tamamlanmasının hedeflendiğini belirterek, “Biz söz verdiğimiz gibi projelerimizi bir bir yerine getiriyoruz” dedi.

Milas’ta yeni hastane yolunun asfaltlama çalışmaları başladı
Paylaş:

Hastaneye ulaşımı kolaylaştırması ve trafik yoğunluğunu azaltması beklenen yolun yapım sürecinde yol açma ve genişletme çalışmalarının yanı sıra altyapı ve istinat duvarı imalatları da tamamlandı. Ekipler, bu aşamaların ardından asfaltlama çalışmalarına geçti.

Çalışmaları yerinde inceleyen Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, yeni yolun özellikle Bodrum yönünden gelen vatandaşların hastaneye ulaşımını rahatlatacağını ifade etti. Topuz, “Milas Devlet Hastanesi’ne ulaşım sağlayan bu yolun Milas’ta ve bölgede yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çalışmayı bu hafta içerisinde bitirmek durumundayız” diye konuştu.

Projeleri hayata geçirmeyi sürdürdüklerini belirten Topuz, yeni yolun vatandaşların daha rahat ve trafik sıkışıklığı yaşamadan seyahat etmesine katkı sağlayacağını kaydetti.

Başkan Topuz’a incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Sezgin, Fen İşleri Müdürü Taylan Paskal ve teknik ekipler eşlik etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bor Şeker, 210 bin adet payını geri aldı

Akışın sonuna geldiniz.