İSTANBUL (AA) - Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi akademisyenlerinin desteğiyle Cumhuriyet'in 100. yılına özel "100 Doğa Eğitim Lideri için 100 Saat Executive MBA Dersi" projesini başlattı.

Kolejden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin farklı bölgelerinden İstanbul'a gelen Doğa Koleji lisanslı okullar kurucularının da katılımıyla gerçekleşen "Doğa Koleji 1. Kurucular Toplantısı"nın açılışı, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can tarafından yapıldı.

Toplantıda Doğa Koleji'nin akademik koordinatörleri tarafından 2024-2025 eğitim öğretim vizyonu anlatıldı. Eğitim sektörüne yön veren çalışmaların aktarımından sonra Doğa Koleji'nin uluslararası ofis ve yurt dışı eğitim koordinatörlüğü sunumunu gerçekleştirdi. Doğa Koleji'nin akademik ve yönetsel süreçlerinin konuşulduğu toplantının akşamında davetliler Cumhuriyet Balosu'na katılım gösterdi.

Toplantının ikinci günü, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü'nde devam etti. Doğa Koleji, lisanslı okullar kurucularının da katılımıyla Doğa Eğitim Liderleri Executive MBA programının ilk dersine başladı.

Doğa Koleji, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak başlattığı "100 Doğa Eğitim Lideri için 100 Saat Executive MBA Dersi" projesiyle yöneticilerinin kişisel liderlik becerilerinin gelişmesine katkı sağlarken onların kariyer yolculuğunda yenilikçi ve ideal çözümler üreten yöneticiler olmalarını hedefliyor.

Doğa liderleri, Executive MBA Programı ile geleneksel ve yeni çağın yönetim yetkinliklerine sahip olma yolunda gerekli bilgi altyapısı ve teknik donanıma sahip olurken evrensel ve güncel bilgiler edinerek değişen dünyanın ihtiyaçlarına yanıt verebilecek.

Doğa Koleji lisanslı okullar kurucuları ve yöneticileri, İstanbul Bilgi Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilen "Dijitalleşen Dünyada Karar Verme Yöntemleri" ve "Global Ekonomik Dalgalanmalar" başlıklı ilk derslerinin ardından eğitimlerine uzaktan eğitim sistemiyle devam edecek.

"Doğa Liderleri", İş Analitiği ve Karar Verme, Değişerek Dönüşümü Yönetmek, Örgütsel Davranış, Finansal Matematik, Finansal Yönetim, Fintech, Pazarlama ve Markalaşma, Dijital Pazarlama, Kurumsal Sürdürülebilirlik, Genel Ekonomi dersleri ile eğitimlerini tamamlayacak.