İSTANBUL (AA) - DeFacto, kadın ve erkek kategorilerinde geri dönüşümlü malzemelerden ürettiği sürdürülebilir koleksiyonuyla fark yaratıyor.

De Facto'dan yapılan açıklamaya göre, montlardan triko hırkalara, sweatshirtlerden oversize hırkalara kadar birçok tarzda ürün sunan DeFacto, şıklık kadar gezegenimizin korunmasına da önem veren modaseverlerin beğenisini kazanıyor.

DeFacto'nun geri dönüşümlü ürünler koleksiyonunda öne çıkan parçalar arasında, erkekler için soğuk kış günlerinde bir yandan sıcak tutarken bir yandan da şık görünmelerini sağlayan montlar yer alıyor. Mavi ve siyah, kahverengi, antrasit ve batik desenli renk seçenlerine sahip sürdürülebilir montlar, sonbahar ve kış mevsimine meydan okuyor.

DeFacto'nun geri dönüşümlü kadın koleksiyonu, serin havaların en kullanışlı parçalarının tamamlayıcısını oluşturuyor. Koleksiyonda yer alan şişme montlar, triko hırkalar, pelüş sweatshirtler soğuk havaların vazgeçilmez parçaları olurken, sürdürülebilir özellikleri ile doğayı korumaya devam ediyor.

Geri dönüşümlü ürünlerin arasına sokak tarzını da eklemeyi unutmayan DeFacto, Jean-Michel Basquiat lisans ürünleri ile "spor şık tarzını" benimseyen modaseverleri bekliyor.