WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Adıyaman'da nefes borusuna poğaça parçası kaçan öğrenci, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı

Adıyaman'da nefes borusuna poğaça parçası kaçan öğrenci, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
Paylaş:

ADIYAMAN (AA)- Adıyaman'ın Kahta ilçesinde nefes borusuna poğaça parçası kaçan öğrenci, öğretmenin Heimlich manevrası sayesinde kurtuldu.

Girne Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Ceren Eroğlu'nun, teneffüs sırasında bahçede yediği poğaçanın bir parçası nefes borusuna kaçtı.

Eroğlu'nun nefes alamadığını fark eden beden eğitimi öğretmeni Aysun Yalçın, hemen müdahalede bulundu. Öğretmen, Heimlich manevrası ile poğaça parçasını çıkararak çocuğun nefes almasını sağladı.

Yalçın'ın çocuğa müdahale anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.