WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

ORGE Enerji’den pay geri alımı

İstanbul, 21 Ekim 2026 (Hibya) - ORGE Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş, 20 Ekim 2026 tarihinde pay geri alım işlemi gerçekleştirdi.

ORGE Enerji’den pay geri alımı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamaya göre, pay başına 20 TL fiyattan toplam 100 bin TL nominal değerli ORGE payı geri alındı.

İşlemle, şirketin geri aldığı payların toplam nominal değeri 5 milyon 945 bin 877 TL’ye, bu payların şirket sermayesine oranı ise yüzde 1,486’ya yükseldi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et ASCE GYO, pay geri alımı yaptı

Akışın sonuna geldiniz.