WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Beta Enerji’den 250 milyon TL bütçeli pay geri alım programı

İstanbul, 21 Ekim 2026 (Hibya) - Beta Enerji ve Teknoloji A.Ş, Borsa İstanbul’da işlem gören paylarına yönelik azami 250 milyon TL bütçeli geri alım programı başlatma kararı aldı.

Beta Enerji’den 250 milyon TL bütçeli pay geri alım programı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamaya göre, şirket yönetim kurulunun 20 Ekim 2026 tarihli toplantısında pay fiyatı, sermaye piyasalarındaki gelişmeler, piyasa koşulları ile şirketin finansal ve operasyonel performansı değerlendirildi. Pay sahiplerinin menfaatlerini korumak ve yatırımcı güvenini desteklemek amacıyla geri alım programının başlatılması kararlaştırıldı.

Program kapsamında geri alım için şirket öz kaynaklarından azami 250 milyon TL fon ayrılacak ve en fazla 2 milyon lot pay geri alınabilecek. Program, yönetim kurulu karar tarihinden itibaren azami 6 ay geçerli olacak.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Pazar değişikliği

Akışın sonuna geldiniz.