WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

DCT Trading, 1,5 milyon dolarlık Brezilya pamuğu alım anlaşması yaptı

İstanbul, 22 Ekim 2026 (Hibya) - DCT Trading Dış Ticaret A.Ş, 2026-2027 sezonu kapsamında Brezilya menşeli pamuk alım anlaşması imzaladı.

DCT Trading, 1,5 milyon dolarlık Brezilya pamuğu alım anlaşması yaptı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamaya göre, alım anlaşması, New York Borsası'nda işlem gören pamuk vadeli kontratlarının fiyat seviyeleri üzerinden ve alıcı opsiyonlu (buyer's call) olarak gerçekleştirildi.

Bugünkü piyasa değeri yaklaşık 1,5 milyon dolar olan pamukların Aralık 2026'da teslim alınacağı bildirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.