WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

Bakan Çiftçi: COP31 boyunca 26 bin personelimiz görev alacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Antalya'da COP31 hazırlıklarını değerlendirdi. Bakan Çiftçi, zirve boyunca 26 bin personelin görev yapacağını, güvenlik ve acil durum tedbirlerinin planlandığını açıkladı.

Bakan Çiftçi: COP31 boyunca 26 bin personelimiz görev alacak
Paylaş:

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 9-20 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 31. Taraflar Konferansı (COP31) öncesinde Antalya'da koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Bakan Çiftçi, “Hem karadan hem havadan hem de denizden gerekli planlamaları yaptık. Amacımız, bu organizasyonun kusursuz bir şekilde tamamlanması” dedi.

Çiftçi, “İnşallah COP31 Zirvesi'ni de aynı dikkatle, özenle planlıyoruz” diyerek geçtiğimiz temmuz ayında Ankara'da düzenlenen NATO Zirvesi'nde 56 bin personelle görev yaptıklarını hatırlattı.

Afet ve acil durum hazırlıklarına da değinen Çiftçi, AFAD'ın 120 personel ve 15 araçla görev yapacağını bildirdi. Çiftçi, sağlık hizmetleri kapsamında ise 110 ambulans, 300 sağlık personeli ve 31 UMKE ekibinin planlamalara dahil edildiğini açıkladı.

Çiftçi, “Toplantı ve gösteri yürüyüşleriyle ilgili planlaması olanlar Antalya Valiliğimize sistem üzerinden başvurabilecekler” dedi.

Bakan Çiftçi, “Bütün misafirlerimiz gönül rahatlığı içerisinde Türkiye'ye gelebilirler, burada konaklayabilirler ve konferansa iştirak edebilirler” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.