WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Anand: Türkiye ile ticaretimizi geliştirmek istiyoruz

Ottawa, 23 Ekim (Hibya) - Kanada Dışişleri Bakanı Anita Anand, Türkiye ile ikili ticaretin son beş yılda yaklaşık yüzde 50 artarak 2025'te 4,3 milyar dolara ulaştığını bildirdi.

Anand: Türkiye ile ticaretimizi geliştirmek istiyoruz
Paylaş:

Kanada Dışişleri Bakanı Anita Anand, Türkiye ile Kanada arasındaki ticaretin son beş yılda yaklaşık yüzde 50 büyüyerek 2025 yılında 4,3 milyar dolara ulaştığını açıkladı.

Serbest ticaret anlaşmasına yönelik müzakerelerin sürdüğünü belirten Anand, pazar erişiminin genişletilmesi ve Kanadalı ihracatçılar için yeni fırsatlar oluşturulması konusunda önemli bir potansiyel bulunduğunu ifade etti.

Anand, Türkiye Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile bir araya gelerek iki ülkenin ticari önceliklerini ve mevcut büyümenin nasıl ileri taşınabileceğini görüştüğünü aktardı. Ticari ilişkilerin çeşitlendirilmesinin Kanada'nın ekonomik dayanıklılığını güçlendirmede önemli olduğunu vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.