Yeni Citroen Berlingo: Yenilenen dış ve iç tasarıma eşlik eden en güncel Citroen teknolojisi!

Yeni Berlingo, dış tasarım açısından radyatör ızgarasından tampon ve farlarına kadar tamamen yeni. Daha dik bir ön cephe, markanın en güncel tasarımını taşıyor. Böylece Berlingo daha karakteristik, dinamik ve güçlü bir görünüm sergiliyor. Yandan bakıldığında yeni jantlar dikkat çekiyor. Ayrıca Kiama Mavisi ile yeni bir gövde rengine de sahip oldu. Yolcu bölümü de yeniden tasarlandı ve daha ergonomik ve kaliteli yeni bir ön konsola kavuştu. Yeni ön konsolu, yeni bir 10 inçlik, yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran süslüyor. Direksiyon da yeni, hız sabitleme ve ses sistemi için kumandalara sahip.

İster binek otomobil ister ticari araç olsun, Citroen için konfor her zaman bir önceliktir. Yeni Berlingo, her gün araçlarında saatler geçiren tüm
profesyonellerin rahat etmesini sağlayan, Citroen’in yeni Advanced Comfort Koltukları ile donatılıyor. Citroen’e özel, yeni Berlingo’daki Advanced Comfort Koltuklar detaylı bir tasarıma dayanıyor, özel yan destekler, yüksek kaliteli köpük ve kumaşla ek konfor sağlıyor.

Yeni Berlingo’nun ön konsolu 10 inç ekranla donatılabiliyor. Bu dokunmatik ekran, Citroen’in yeni multimedya sistemlerini kontrol ediyor: