Türkiye’nin en yaygın kafe-restoran zinciri BigChefs, ZUBİZU markaları arasında yerini aldı. ZUBİZU üyeleri BigChefs yemek menülerinden verecekleri siparişlerde gümüş logolu Mastercard ile yapacakları ödemelerde yüzde 20 indirim kazanıyor.

BigChefs de ZUBİZU üyelerine ayrıcalık ve fırsatlar sağlayan restoranlar arasına katıldı. ZUBİZU üyeleri, Türkiye ve dünya mutfağının seçkin örneklerini müşterilerine sunan BigChefs’te yemek menüsünden verecekleri siparişlerde gümüş logolu Mastercard ile yapacakları ödemelerde yüzde 20 indirim kazanıyor.

BigChefs, “Mutfakta dönüşüm var” mottosuyla yenilenen menüsü ve tüm şubelerinde aile samimiyetini hissettiren konforlu dekorasyonu ile lezzetli yemeklerin yanında sıcak sohbetlere de ev sahipliği yapıyor. ZUBİZU üyeleri BigChefs’in keyifli ortamında, menüdeki modern yorumlarla hazırlanan ülkemizin yerel yemeklerinin yanı sıra dünya mutfağının lezzetleri arasından seçim yapıp indirim avantajıyla sipariş verebilecek. Kampanyadan bir müşteri günde 1 kez yararlanabilir ve işlem bazında toplam en fazla 1000 TL indirim kazanılabilir.

Çok sayıda şubeyle kendi müdavimlerini yaratan BigChefs markasının da ZUBİZU markaları arasına katılmasıyla ZUBİZU üyelerinin ayrıcalıklı deneyim yaşayacağı restoran ağı daha da genişledi. 5 milyona yakın üyesine yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan ZUBİZU, üyelerine hayatlarını kolaylaştıran deneyim ve ayrıcalıklar yaşatmaya devam ediyor.

Kampanyayla ilgili detaylı bilgilere ZUBİZU’dan ve BigChefs’ten ulaşılabilir.

Hibya Haber Ajansı