WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

Kahramanmaraş’ta 2010 yılında bulunan bebeğin ölümüne ilişkin cinayet aydınlatıldı

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde 2010 yılında boş arazide bulunan bebeğin ölümüyle ilgili faili meçhul cinayet, polis ekiplerinin dosyayı yeniden incelemesiyle aydınlatıldı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan üç şüpheliden R.Ş. tutuklanırken, İ.Ş. hakkında adli kontrol kararı verildi.

Kahramanmaraş’ta 2010 yılında bulunan bebeğin ölümüne ilişkin cinayet aydınlatıldı
Paylaş:

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 9 Aralık 2010’da Onikişubat ilçesinde boş arazide bulunan bebeğin, otopsi incelemesinde ağız ve burnunun kapatılması sonucu hayatını kaybettiği değerlendirildi. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığının koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri dosyayı yeniden ele alarak kapsamlı bir çalışma yürüttü.

Soruşturma kapsamında, Kahramanmaraş genelindeki hastanelerden elde edilen bilgiler doğrultusunda oluşturulan 8 bin 369 kişilik liste incelendi. Bebeğin bulunduğu bölgede gerçekleştirilen saha çalışmaları ve değerlendirmeler sonucunda R.Ş., eşi İ.Ş. ve kayınvalidesi D.Ş. yakalandı.

Şüpheli R.Ş., ifadesinde bebeğin kız olması ve kayınvalidesinin baskısı nedeniyle doğumdan hemen sonra bebeği bir bez parçasına sararak evinin yakınındaki boş araziye bıraktığını itiraf etti. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden R.Ş. tutuklanırken, İ.Ş. hakkında adli kontrol kararı verildi.

İçişleri Bakanlığı, faili meçhul olayların yeniden incelenerek aydınlatılması için polis ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek soruşturmayı yürüten emniyet ekiplerine ve Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığına teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```