Schafer, “Efsane Kasım” avantajlarıyla tüketicileri online ve Türkiye çapındaki 54 mağazasına davet ediyor. Efsane Kasım ile Schafer, 1-30 Kasım tarihleri arasında çeşitli ürün gruplarında geçerli yüzde 50’ye varan indirim avantajları sunacak.

Kapsül tabanla enerjiden tasarruf

Schafer’ın en beğenilen ürünlerinden olan Cory Tencere ve Tava Serisi bu dönemine özel olarak yüzde 30 indirimle tüketiciyle buluşuyor.  Granit kaplamaya sahip, pişirme ve temizleme kolaylığı sağlayan set, ergonomik bakalit kulpları sayesinde tutulabilir ve el yakmaz özelliğe sahip. Set aynı zamanda bulaşık makinesinde de yıkanabiliyor. Bu döneme özel yüzde 30 indirimle satışa sunulan Held Tencere ve Tava Serisi ise 18/10 krom nikel paslanmaz çelik malzemesiyle tüm ocak tiplerinde uygun ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Cam kapak ve metal kulplardan oluşan setin kapsül tabanı sayesinde de ısı ve enerji tasarrufu sağlanıyor.

Efsane Kasım avantajlarının sunulduğu ürünlerden Schafer Ariana 3 Parça Rosegold Kek Kalıbı Seti ise, yapışmaz granit kaplamasıyla uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. Set, 1 adet göbekli kek kalıbı, 1 adet kelepçeli kek kalıbı ve 1 adet de baton kek kalıbından oluşuyor.

İster su ısıtıcısı ister demlik

Avantajlı fiyatlarla sunulan çelik malzemeden üretilen ve mutfakların vazgeçilmezi olan Schafer Jade 2’li Çelik Kaçerola ise, 14 ve 16 cm ölçülerine sahip. Schafer Meister Çubuk Blender, 1000 W motor gücü ve turbo fonksiyonu ile hızlı ve pratik yemekler hazırlamaya yardımcı oluyor. 4 bıçaklı paslanmaz parçalayıcı blender bıçağı bulunan Schafer Meister Çubuk Blender’da antrasit renk seçeneği sunuluyor.

Schafer’ın bir diğer iddialı ürünü olan Fasty Elektrikli Cam Çay Makinesi ise 2200 W maksimum ısıtma gücü ve 1,7 litrelik cam hazneli su ısıtıcısıyla dikkat çekiyor. 1 litre kapasitesine sahip cam demliği, su haznesine uyumlu demlik kapağı ile birlikte su ısıtıcı olarak da kullanılabiliyor. Paslanmaz çelik filtresi, 360 derece dönebilir yapısı, kablosuz kullanım imkanı ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi gibi gelişmiş özellikleriyle öne çıkan Schafer Fasty Elektrikli Cam Çay Makinesi gizli rezistans sistemine de sahip.

Hibya Haber Ajansı