1. Adım: Eve Giriş Noktalarıyla Başlayın

Ev güvenliği söz konusu olduğunda bakılması gereken ilk ve en önemli noktalar bahçe kapısı, garaj kapısı ve ön kapılar oluyor. Akıllı kilit modülü ve akıllı kilitler gibi cihazlarla artık anahtar taşıma veya kaybetme konusunda endişelenmeye gerek kalmıyor. 

Yale Akıllı Bahçe ve Garaj Kapısı Akıllı Kilit Modülü, kullanıcıların uzaktan kumanda kullanmalarına veya takip etmelerine gerek kalmadan, otomasyon cihazlarıyla donatılmış bahçe ve garaj girişlerini kontrol etmelerini ve izlemelerini sağlıyor. Yale Home uygulaması ile bahçe ve garaj kapıları kolayca açılıp kapanabiliyor. Uygulamadaki erişim kayıtları sayesinde kapıların ne zaman kilitlendiği veya açıldığı kontrol edilebiliyor. 

Linus® Akıllı Kilit kolayca kurulup monte edilebiliyor ve her eve uyum sağlıyor. Özellikle çocuklu ailelerin anahtarı kaybedip kapıda kalma korkusu artık geride kalıyor. Kapı, kayıtlı bir telefonu veya Apple Watch gibi akıllı bir cihazı yakınında hissettiği anda kilidi açarak anahtarsız giriş imkanı sunuyor. Yale Akıllı Tuş Takımını kullanarak önceden ayarlanmış giriş kodu ile kilit açılabiliyor. 

Akıllı Kilit Modülü ve Linus®, ev sahiplerinin sanal anahtarları güvendikleri kişilerle paylaşmalarını, bu kişilerin güvenli ve kontrollü bir şekilde eve girmelerini sağlıyor. 

2. Adım: Evinizden gözünüzü ayırmayın

Akıllı kameraların sayesinde evdeki her odayı kontrol edebilirsiniz. Yale View uygulaması kullanılarak tamamen kontrol edilebilen Yale İç Mekan Kameraları , özelleştirilebilir algılama ve izleme sağlayarak aylık ücret ödemeden tam koruma sağlıyor. Kamera, Amazon Alexa ve Google Home gibi önde gelen sesli asistanlarla da uyumlu ve kullanıcılara sadece sesli komutlarla tam kontrol sağlıyor.

Ayrıca, evde kimse olmadığında evi korumak için akıllı bir alarma yatırım yapmak çok önem taşıyor. Sync Akıllı Ev Alarmı evin çeşitli alanlarını korumak için tamamen veya kısmen etkinleştirilebilen hareket sensörlerine sahip ve Yale Alarm uygulaması aracılığıyla kontrol edilebiliyor. Alarm, size özel ev güvenlik sisteminizi oluşturmanıza olanak tanıyacak şekilde 40’a kadar aksesuarla genişletilebiliyor. 

3. Adım: Eşyalarınızı ve depolama alanlarınızı güvence altına alın

Mutfak ve banyo gibi alanlarda çocukların, misafirlerin ya da evinizi kiraya veriyorsanız kiracıların erişemeyeceği şekilde saklanması gereken pek çok nesne bulunabilir. Mutfak ve banyo dolapları için gizli, ultra kompakt Yale Akıllı Dolap Kilidi, dolap ve çekmecelerin içine kolayca monte edilerek tamamen görünmez hale getirilebiliyor. İlaç, temizlik ürünleri veya alet gibi tehlikeli eşyaların çocuklardan daima uzakta tutulmasını sağlıyor.

Yale Akıllı Kasa, çalışma odası ya da yatak odası gibi alanlarda daha güvenli depolama ihtiyacına yönelik, dizüstü bilgisayar ve mücevher gibi pahalı eşyaları ya da özel belgeleri saklamak için ideal bir seçenek sunuyor. Kasanın alarmı 5 yanlış girişten sonra çalar ve istenmeyen ziyaretçileri önlemek için 5 dakika boyunca kilitlenerek ekstra güvenlik sağlıyor. Akıllı Kasa, Yale Home uygulamasıyla veya Alexa, Google Home ve Apple Home gibi önde gelen akıllı asistanlarla entegrasyonlar sayesinde sesli komutlar kullanılarak da açılabiliyor.

4. Adım: Evinizin dışında tam güvenlik sağlayın

Güvenlik sıralamasında en sona bahçeniz kalıyor. CCTV ve dış mekan kameraları gibi ürünlere yatırım yaparak sevdiklerinizi ve önemli eşyalarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz. 

Yale Dış Mekan Kameraları ve CCTV, canlı HD görüntüleme ve gelişmiş gece görüşü özellikleri, kullanıcılara hava durumu veya saatten bağımsız olarak net görüntü sağlıyor.

Muhteşem Cuma’da Türkiye'deki tüm Yale müşterilerine bu heyecan verici ürünlerde sunulacak inanılmaz indirimlerin tam listesini incelemek için 13-30 Kasım tarihleri arasında Yale Amazon mağazasını ziyaret edin. 

Hibya Haber Ajansı