Boyraz: ''Kuluncak ilçemizde asfalt olmayan yol kalmadı''

Kuluncak ilçesinde asfaltsız yolun kalmadığını belirten AK Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz, “Kuluncak ilçemizde asfalt olmayan yol kalmadı. Kanalizasyon ile ilgili eksik olan mahallelerde çalışmalar yapılmakta ve o anlamda da bir sıkıntı bulunmamakta. İlçemizin ana arterleri tamamen asfaltlandı. İlçemizin Sivas’ın Kangal ilçesine bağlantı yollarımızda da gerekli çalışmalar yapıldı. Yapılan hizmetlerden dolayı sizlere ve ekibinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Şekerci: ''Hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum''

Yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden CHP Kuluncak İlçe Başkanı Hidayet Şekerci, “Karaçayır Mahallemizin ana artere bağlanan bin 700 metrelik yolumuzun asfaltı yapıldı. DSİ’nin çalışmalarından dolayı bazı noktalarda bozulmalar oldu. Diğer hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Gürkan: ''Bu ziyaret Kuluncak’ta demokratik olgunluğun bir göstergesidir''

Kuluncak’taki tüm Siyasi Parti İlçe Başkanları ile muhtarlarımızın birlikte hareket ederek Kuluncak İlçesinin sorunlarını dile getirmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bu ziyaret demokrasinin ve demokratik olgunluğun Kuluncak’ta ne denli üst segmente olduğunun en güzel göstergesidir. Bu birlikteliğinizden dolayı sizlere teşekkür ederim. Bizlerin, büyükşehir belediyesi olarak yaptığı çalışmalar, göz önünde olan çalışmalardır.” şeklinde konuştu.

Malatya’da 20 yıldır yöneticilik yaptığını belirten Başkan Gürkan, “Asrın felaketini yaşadık. Bu depremlerde benim ruhsat verdiğim, yaptırdığım hiçbir binada en ufak bir hasar var mı? Bu vizyonel bir görüşün sonucudur, tesadüf değildir. Çünkü biz prensipli, düzenli hareket ettik. 6 Şubat’ta deprem oldu; ana yollar kapalı, Sivas yolu, demir yolu, hava yolu ilk gün kapalı, Kayseri yolu kapalı, Adana Kahramanmaraş yolu kapalı. Ancak Malatya’da bir köyün bile yolu kapalı değildi. Enkaz altındaki insanlara ilk müdahale Belediyemizin üs bölgelerindeki itfaiye, yol ve asfalt ile MASKİ ekipleri tarafından yapıldı.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı