WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

“Şimdi de Otoyol ve Köprüleri Satacaklar” başlıklı habere ilişkin açıklama

Hazine ve Maliye Bakanlığı, “Şimdi de Otoyol ve Köprüleri Satacaklar” başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

“Şimdi de Otoyol ve Köprüleri Satacaklar” başlıklı habere ilişkin açıklama
Paylaş:

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Sözcü gazetesinin 1 Kasım tarihli “Şimdi de Otoyol ve Köprüleri Satacaklar” başlıklı haberde "Satış” ifadesinin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in değil haberi yapan Sözcü gazetesinin kendi yorumu olduğu belirtildi.

Açıklamada, Gerçek olmayan bu ifade üzerinden yapılan algı operasyonu kabul edilemeyeceği ifade edilerek "Bakan Bey, TBMM'deki açıklamasında net bir şekilde Türkiye'nin özelleştirme programında halihazırda var olan ve hatta bazıları yıllardır özelleştirme kapsamında yer alan varlıklara atıfta bulunmuş olup, “Özelleştirme kapsamına yeni alınması planlanan herhangi bir varlık söz konusu değil.” şeklinde konuşmuştur. Ayrıca Sayın Bakanımızın bu sözlerinde satış gibi bir açıklamasının olmadığı net olarak anlaşılmaktadır." denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.