İSTANBUL (AA) - Teknosa, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) gerçekleştirdiği "AVM'lerde Tüketicilerin Beğendiği 1 Numaralı Markalar" araştırmasında "Teknoloji Perakendeciliği" ve "Anchor Mağaza" kategorilerinde tüketici oylarıyla 12'nci kez birinci seçildi.

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, AYD tarafından 2009'dan bu yana gerçekleştirilen "AVM'lerde Tüketicilerin Beğendiği 1 Numaralı Markalar" araştırması kapsamında tüketici oylarıyla bir kez daha bir numaralı marka oldu.

AYD ve Akademetre iş birliğiyle 15 kategoride itibar etkisi, zihin payı, çekim gücü ve ayrışma gücü gibi kriterler doğrultusunda yapılan araştırmada Teknosa, "Teknoloji Perakendeciliği" ve "Anchor Mağaza" kategorilerinde tüketici oylarıyla 12'nci kez birinciliğe layık görüldü.

- "Müşterilerimize tüm kanallardan en iyi deneyimi sunmak için çalışıyoruz"

Açıklamada ödül törenindeki konuşmasına yer verilen Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin, tüketicilerin kalbinde bir marka olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Müşterilerimizle uzun ömürlü bir ilişki kurmak ve onları mutlu etmek için yaptığımız çalışmaların değerli ödüllerle taçlanması bizim için en önemli motivasyon kaynağı. Mağazalarımızı dijital kanallarımızla pürüzsüz bir şekilde entegre ediyor, tüketici beklentilerine uygun olarak pazar yeri dönüşümünden servis gelişimine tüm kanallarımızı güçlendiriyoruz. Benzersiz müşteri deneyimi, dijitalleşme ve sürdürülebilirlik odağıyla daha fazla değer yaratmaya devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve her türlü koşulda bize güvenmeyi sürdüren müşterilerimize çok teşekkür ediyorum."

Teknosa Perakende Satış Genel Müdür Yardımcısı Enver Yelkenci de tüketiciler tarafından belirlenen ödüllere bu sene de layık görülmekten dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını aktararak, "Yaptıklarımızla tüketicilerimizin kalbinde yer edinmek, onların bir numaralı tercihi olmak bizim için çok değerli. Müşterilerin teknolojiye dair ihtiyacı olan tüm ürün ve hizmetleri bütünsel bir deneyimle sunmak amacıyla AVM'ler de dahil mağaza yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi müşterilerimizin mutluluğuna öncelik vererek mağazalarımızda sunduğumuz deneyimi daha da iyi hale getirmeye odaklanacağız." ifadelerini kullandı.