Hungri Games ve Casper.Network’ün organize ettiği, Hungri Games iş ortağı Oyunfor sponsorluğunda gerçekleşecek HTT: Hungri Game Jam, 11 Kasım 2023 tarihinde oyun meraklılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Katılımcıların alanında uzman isimlerden koçluk alacakları, ödüller kazanabilecekleri ve geliştirdikleri oyunun Metahorse Unity’de, tüm dünya tarafından tecrübe edilebilerek mini oyun gelirine ortak olabilecekleri büyük etkinlik, Unity Oyun Motoru ile oyun geliştirmeyi tutku haline getirmiş oyuncuları bir araya getirmeyi hedefliyor.

Etkinlik ödülleri şu şekilde:

1. Takıma: 20 bin TL

2. Takıma: 15 bin TL

3. Takıma: 8 bin TL

Juri Özel Hediyesi: Juri özel seçilen takıma 5 bin TL değerinde Oyunfor site bakiyesi

Oyun geliştirme alanında iş fırsatı, oyun stüdyosu sahibi olan adaylar için fon destekleri, oyun stüdyosu projelerine davet imkanı, Game Jam’de hazırlanacak en iyi projenin Metahorse Unity içerisinde yayınlanması ve geliştirici ekiple gelir modeli ortaklığı yaratılması.

HTT: Hungri Game Jam’e oyun geliştirmeye ilgi duyan tüm lise ve üniversite öğrencileri başvurabilir. Başvurular en fazla 4 kişi olacak şekilde takım halinde gerçekleştirilebilir.

HTT: Hungri Game Jam’de yer almak için katılımcıların geliştirilen projelerini çevrimiçi olarak 27 Ekim - 9 Kasım tarihleri arasında, aşağıda yer alan başvuru formunu doldurarak teslim etmesi gerekiyor. Onay e-postası alan katılımcılar, 11 Kasım 2023  tarihinde fiziksel etkinliğe katılma hakkı kazanıyorlar.

Hibya Haber Ajansı