WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Polisan Holding 2023 üçüncü çeyrek bilançosunu açıkladı

Polisan Holding 2023 yılı üçüncü çeyrek bilançosunu açıkladı. Polisan Holding, yılın üçüncü çeyreğinde, geçen çeyreğe göre konsolide satış gelirlerini yüzde 18, FAVÖK’ü ise yüzde 50 oranında artırdı.

Polisan Holding 2023 üçüncü çeyrek bilançosunu açıkladı
Paylaş:

Dinçerler: “Faaliyetlerimizle ülkemize, hissedarlarımıza ve paydaşlarımıza katma değer yaratmak temel hedefimiz"

Polisan Holding İcracı Yönetim Kurulu Üyesi Cantekin Dinçerler üçüncü çeyrek bilanço sonuçları ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Dünya genelinde artan jeopolitik riskler ve zorlu piyasa koşullarıyla baş edecek sağlam bir bilançoya, çeşitlendirilmiş iş kollarına, saygın ve köklü bir markaya sahibiz. Yürüttüğümüz etkin risk ve performans yönetimi ve çalışma arkadaşlarımızın çabalarıyla üçüncü çeyrekte önemli gelişmeler kaydettik. 2023 yılının üçüncü çeyreğinde konsolide satış gelirlerimizi geçen çeyreğe göre yüzde 18 ve konsolide FAVÖK’ümüzü yüzde 50,2 oranında artırarak başarılı bir üçüncü çeyrek geçirdik. Konsolide FAVÖK marjımızı geçen çeyreğe göre 5 puan artırarak yüzde 23,6’ya yükselttik. İkinci çeyrekte aldığımız aksiyonların sonuçlarını üçüncü çeyrekte görmeye başladık ve yılın ilk 9 ayında satış gelirlerimiz; bir önceki yılın aynı dönemi ile karşılaştırıldığında, konsolide bazda yüzde 11 artarken kombine gelirlerimiz yüzde 27 yükseldi. Polisan Hellas dışındaki bütün grup şirketlerimiz cirosunda önemli büyüme kaydederken, 9 aylık FAVÖK 566 milyon TL’ye ulaştı.”

Polisan Holding olarak ülkemizin ve şirketin geleceğine güvenle baktıklarını aktaran Dinçerler, “Ülkemize, hissedarlarımıza ve paydaşlarımıza katma değer yaratmaya yönelik temel hedefimize ulaşmak için faaliyet gösterdiğimiz, tüm pazar ve piyasalardaki gelişmeleri dikkatle takip ediyor, yatırım planlarımızı ve ticari aksiyonlarımızı dinamik bir şekilde güncelliyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.