Karaköprü Belediyespor, sezonun 9. maçında Kütahyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kupa maçı sonrası Kütahya’ya geçen Karaköprü Belediyespor, Kütahyaspor tesislerindeki antrenmanı ile maçın hazırlıklarına başladı. Kırmızı siyahlılarda hedef galibiyet. 

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3 Ligi 3. Grup’ta Karaköprü Belediyespor, geçen hafta Akhisarspor’u farklı yenerek hanesine 3 puanı yazdırdı. Kırmızı siyahlı ekip bu kez Kütahyaspor karşısında deplasmanda galibiyet arayacak. 

Maçın hazırlıklarına Kütahyaspor tesislerinde başlayan Karaköprü Belediyespor, maça sıkı hazırlanıyor. 

Kütahyaspor – Karaköprü Belediyespor karşılaşması pazar günü saat 14.00’te Dumlupınar Stadı’nda oynanacak.

 

HEDEF GALİBİYET

Teknik Direktör Besim Durmuş ve yardımcıları, ince eleyip sık dokuyor. Antrenmanda futbolcular ile birebir ilgilenen Durmuş, Kütahyaspor maçından galibiyet ile ayrılmak istiyor. 

 

Her hafta kazanarak ilerlediklerini belirten Besim Durmuş, şunları söyledi:

“Haftalar geçiyor, içerde oynadığımız Akhisar maçını 7-3 kazandık. Bizim adımıza olumlu ve güzel bir maçtı. Her hafta kazanarak gidiyoruz. Her haftayı kendi içinde değerlendiriyoruz. Maç maç gidiyoruz. Bizim adımıza süreç ve sonuçlar olumlu gidiyor.”

 

“KUPA’DA KAZANAN TARAF BİZ OLABİLİRDİK” 

Kupadan elendikleri Kırklarelispor karşılaşmasına değinen Durmuş, “Bu karşılaşmada oynamayan arkadaşlarımıza fırsat verdik, onlar da harika bir maç oynadı. Maçın içinde son dakikalarda bir penaltı kaçırdık. Maçı kazanan taraf olabilirdik. Maç uzatmalara gitti gol yedik. Kupadan elendik. O maçı orada bıraktık ama oyun içi davranışımız harikaydı. İyi yaptığımız şeylere artarak devam ediyoruz. Bizim için çok olumlu bir şey” diye konuştu.

 

KÜTAYASPOR’A TEŞEKKÜR 

Kütahyaspor takımına tesisleri kendilerine açtıkları için teşekkür eden Besim Durmuş, “Bize destek oldukları için misafirperverliklerinden dolayı bütün camiaya teşekkür ediyorum. Kütahya bu ligin çok özel takımlarından biri. Her yıl üst lige çıkmak isteyen takımlarından biri… Lige olumlu başlamadılar ama artan performansları var” ifadelerini kullandı.

 

“KAZAN TARAF OLMAK İSTİYORUZ”

Besim Durmuş, Kütahyaspor maçının zorlu geçeceğini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bizim için hafta sonu çok zor bir maç olacak. Bizim iyi bir karakterimiz, iyi bir gücümüz var. Onlar da iyiler. Hak edenin kazanacağı bir maç olacak çünkü onlar da iyiler biz de iyiyiz. İnşallah biz hafta hafta koyduğumuz davranışı Kütahyaspor karşısında da koymak istiyoruz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz”.