Sabancı Topluluğu şirketi olarak 30 yıldır Türkiye’de yerel üretime, tarıma, üreticiye, istihdama ve sürdürülebilirliğe yaptığı yatırımlarla 11 bine yakın kişiye istihdam sağlayan CarrefourSA, ekonomik ve toplumsal kalkınmaya öncülük ediyor. Cumhuriyetin 100. yılında bin mağaza hedefine ulaşan şirket, Türkiye’nin her noktasında “Doğrusu CarrefourSA” demeyi sürdürüyor.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı 2023’te Sabancı Topluluğu şirketi olarak Türkiye’de 30. yılını kutlayan CarrefourSA, 56 ilde bin mağazası, 11 bine yakın çalışanı, 14 deposu, 8 bine yakın çiftçi ve üreticisiyle organize gıda perakende sektöründe oyun kurucu ve öncü konumunu sürdürüyor. Sürdürülebilir üretimi merkezine alarak, tarımdan balıkçılığa kadar pek çok alanda yerel üreticiye tüm gücüyle destek veren CarrefourSA, dijital alandaki yatırımlarıyla da Türkiye’de değer yaratma vizyonuyla çalışıyor.

“Bu bir kalkınma seferberliği”

Cumhuriyetin 100, CarrefourSA’nın 30. yaşında; Bursa’da açtıkları yeni mağazasıyla Türkiye’de bin mağazaya ulaşmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen CarrefourSA CEO’su Kutay Kartallıoğlu, “Türkiye’de faaliyet gösteren ve bu toprakların insanıyla büyümeye devam eden bir şirket olarak, 30 yıldır “işin doğrusu’nun peşindeyiz. 1993’te İçerenköy’deki ilk mağazamızı açtığımız andan bu yana Türkiye’nin dört bir yanında; doğru ürünü, doğru üreticiden, doğru fiyata alarak müşterilerimize ulaştırıyoruz. Çalışarak ve üreterek kazanılan bir Cumhuriyetin öğretileriyle 30 yıldır attığımız her adımda pusulamız ‘Doğrusu’ “ dedi.

“Büyük bir ekosistem yarattık”

“Yerli üreticiye, girişimciye ve gıdanın geleceğine; kısacası Türkiye’ye değer katma vizyonuyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” diyen Kartallıoğlu, açıklamalarına şöyle devam ediyor:  “CarrefourSA olarak yatırımlarımızla birlikte 30 yılda büyük dönüşümlerden de geç%