İncesu ilçesi Saraycık Mahallesi eski Kayseri Fen Lisesi yerinde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Gerçekten yüzümüz gülüyor. Hayırlı bir proje, elhamdülillah. Yeşilay’ımızın kıymetli başkanı, yönetimi, Sayın Valimizin de vermiş olduğu güzel, güçlü desteklerle hayırseverlerimizi adeta seferber etti.” dedi.

Bir doktor başkan olarak böyle bir projenin önemine işaret eden Büyükkılıç, “Toplum açısından çok önem arz eden, bir hekim olarak bunu söylemiş olmam daha da anlamlı, hakikaten bir rehabilitasyon merkezimizin Kayseri’miz ve bölgemiz için bir fonksiyon göreceğini düşünüyorum. Keşke hiç içerisinde vakamız olmasa, tedavi gören kardeşimiz, yavrumuz olmasa ama bu bir gerçek, bunda gerçekten kaçma şansımız yok.” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, birlik, beraberlik mesajı vererek, “Değerli müteahhidimizden aldığım bilgiye göre kaba inşaat yüzde 80, sezon sonuna yüzde 100’e ulaşır, içinde çalışma devam eder. Emeği geçenlere tebrik, teşekkür ediyorum. Birliğin, beraberliğin bereketini yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı