Park Afyon AVM'de öğrenciler örnek bir proje gerçekleşti. Beyyazı İlkokulu öğrencileri okudukları kitabın kahramanına bürünerek, kitap okuma etkinliği düzenledi. AVM’ye gelen ziyaretçilerin dikkatini çekmeyi başaran öğrencilerin bu davranışı takdir topladı.

“Amacımız, kitap okumaya dikkat çekmek”

Proje hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Osman Yacan, “Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap okumaya dikkat çekmek için bu projeyi hayata geçirdik.  Bu etkinliğimiz yıl boyunca Afyonkarahisarımızın tarihi, turistik ve doğal güzelliği olan yerlerde devam edecektir” dedi.

Sınıf öğretmeni Halil Yağıcı, “Etkinliğimiz farkındalık oluşturmanın yanında öğrencilerimizin okuma hızı ve okuduğunu anlama noktasında gözle görülebilir bir gelişme sağlamıştır.” ifadesini kullandı.

Şube müdürleri öğrencileri tebrik etti

İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Hayati Duman ve İbrahim Gürcü ise “Beyyazı İlkokulu öğrencilerimiz ve idarecilerimize bu projenin hayata geçmesinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.  ‘Kitap Okuyan Mankenler Projesi’ ile bir farkındalık oluşturarak, güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler. Burada da bu projenin etkileşimlerini alıyoruz” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı