Hepsiburada, marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ ile yılın e-ticaret için en heyecanlı dönemi Efsane Kasım’ı reklam filmiyle başlattı. Reklam filminde Kıvanç Tatlıtuğ “Kasımı Efsane Yaşayan” Hepsiburada kullanıcılarıyla bir araya geliyor.

Hepsiburada, Efsane Kasım’ı marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ ile yeni reklam filmine imza atarak, “Kasımı Efsane Yaşa” sloganıyla başlattı. Tatlıtuğ, reklam filminde “Beklediğiniz gün geldi, Efsane Kasımı Efsane Yaşayanlar” diyerek Efsane Kasım’ın geldiği müjdesini veriyor.

Filmde, Kıvanç Tatlıtuğ modayı efsane yaşayan İlayda’ya alışveriş tüyosu veriyor. Hepsiburada limitiyle kart limitine dokunmadan küçük ev aleti alışverişini yapan Berk’in de mutfağında kahve içiyor. Ardından da teknolojiyi efsane yaşayan nam-ı değer “king34” Can’la selamlaşıyor, efsane indirimle bilgisayar ve telefon alan Can’a oyunu kaçırma diyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, “Şimdi Al Şubatta Taksitle Öde” ve birçok avantajla Hepsiburadalıların Kasımı efsane yaşayacaklarına “Hepsiburada Sözü” veriyor.

Reklam filmi linkten izlenebiliyor: https://youtu.be/mmq4M5bwEG8

Künye:

Reklamveren: Hepsiburada
Reklamveren Temsilcileri: Görkem Dereli, Begüm Gönlüşen, Onur Gargılı, Engin Bilgin, Dilara İlzeCelebrity Menajerlik​​​: Gaye Sökmen, Zerrin Ersü
Reklam Ajansı: TBWAIstanbulCCO: İlkay Gürpınar
Yönetici Kreatif Direktör: Volkan Karakaşoğlu
Kreatif Direktör:
Kreatif Ekip:
CSO: Toygun Yılmazer
Stratejik Planlama Yöneticisi: Nisan Danışman

Stratejik Planlama Ekibi: Berkay Başer, Muammer Nuray, Ilgın Akın
Genel Müdür: Ela Bilgisel

Genel Müdür Yardımcısı: Burçin Birim

Grup Marka Direktörü: Aynur Kızılırmak

Marka Direktörü: Simge Özgülenç

Marka Temsilcisi: Yağmur Çelik

Optimizasyon Direktörü: Neslihan Gücüm

Ajans Prodüktörü: Dilan Davutoğlu, Elif Mermer

Prodüksiyon Şirketi: Norr

Yönetmen: Can Pehlivanlı
Müzik: Jingle Jackson

 

 

Hibya Haber Ajansı