İSTANBUL (AA) - Güvenilir Ürün Platformu Danışma Kurulu Başkanı Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, Anadolu propolisini gençlik aşısına dönüştürdüklerini belirterek, ürünlerinin Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi kapsamında düzenlenen "Türkiye Arıcılık Ödülleri" kapsamında inovasyon kategorisinde birincilik ödülü aldığını dile getirdi.

Güvenilir Ürün Platformu açıklamasına göre, kolajen propolisle birleşti ve bu birleşim ödül getirdi.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Samancı, yaptıkları karışımla kolay ulaşılabilir çözümler ürettiklerini ve Anadolu propolisini gençlik aşısına dönüştürdüklerini kaydetti.

Arı mucizesini doğal formüllerle ve zengin içeriklerle birleştiren yeni Propolisli Kolajen Shot ürününü tüketici ile buluşturduklarını bildiren Samancı, "Ham bal, tarçın, nar suyu ve çilek suyu ile tatlandırılmış, Tip 1 ve Tip 3 kolajen içeren bu ürünün tüketimi kolay, tadı ise lezzetli. Doğal içeriğin tamamen korunduğu ve ilave yağ, şeker, katkı ve koruyucu maddesi içermeyen bu inovatif ürün günde 1 şişe tüketildiğinde, içeriğindeki C vitamini ile cildin normal fonksiyonu için gerekli olan kalojen sentezini desteklerken aynı zamanda günlük C vitamini ihtiyacının tamamının karşılanmasını sağlamaktadır." ifadelerini kullandı.

Propolisli Kolajen Shot’ta doğal formülleri ile cilt sağlığı ve elastikiyeti için değerli olduğu bilinen Tip 1 ve Tip 3 kolajen hidrolizatını bir araya getirdiklerini aktaran Samancı, "Sözleşmeli Arıcılık Modelimiz ile ürettiğimiz Saf Anadolu propolisi ve ham balı, çilek suyu, nar suyu, tarçın ve kolajen hidrolizatı ile birleştirdiğimiz bu eşsiz lezzetteki, kolay tüketilebilir özellikteki Propolisli Kolajen Shot, AR-GE merkezimizdeki uzman kadronun katkılarıyla içeriğindeki değerli bileşenleri korunarak, güvenli bir şekilde, evimizde, mutfağımızda, yanı başımızda."açıklamasında bulundu.

Ürünlerinin Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi kapsamında düzenlenen "Türkiye Arıcılık Ödülleri" kapsamında inovasyon kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldüğüne belirten Samancı, şunları kaydetti:

"Anadolu’dan elde edilen yüzde 100 doğal ve mucizevi arı ürünlerini, kendi geliştirdiğimiz patentli özütleme tekniği ile özütleyerek, katma değerli inovatif arı ürünleri üretmek için adeta arılar gibi çalışıyoruz. Türkiye’nin en prestijli ödülleri olarak anılan 'Türkiye Arıcılık Ödülleri' kapsamında inovasyon kategorisinde yeni ürünümüz Propolisli Kolajen Shot ile birincilik ödülüne layık görülmek bizim için çok büyük bir gurur kaynağı oldu, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."