İSTANBUL (AA) - LG Electronics (LG), yeni LG InstaView Fransız kapılı buzdolabını CES 2023'te tanıtacak.

LG açıklamasına göre, LG, 5-8 Ocak'ta Las Vegas'ta düzenlenecek CES 2023'teki sergi standında (15501, Las Vegas Kongre Merkezi) yeni InstaView Fransız kapılı buzdolabı da dahil olmak üzere yeni ev aletlerini sergileyecek.

Kullanıcıların dolapla aynı hizada olan daha şık bir mutfak yaratmasına ve üst düzey bir mutfak yaşamının keyfini çıkarmasına yardımcı olan tezgah derinliğindeki yeni model, büyük kapasitesi, ayna InstaView paneli ve göze batmayan cep kulpları içeren sade ancak zarif bir yerleşik tasarıma sahip. Model, LG'nin gelişmiş tazelik teknolojileri sayesinde yiyecekleri daha uzun süre taze tutuyor.

25,5 fit küp derinliğe sahip buzdolabı, geleneksel Fransız kapılı modele kıyasla derinliğinde yüzde 9 azalma olmasına rağmen cömert bir kapasite sunuyor. LG, dahili depolama alanını artırmak için buzdolabının temel bileşenlerinden birkaçını yeniden tasarladı. Soğuk hava kanalını ve buharlaştırıcıyı inceltirken, aynı zamanda gelişmiş yalıtım uygulayarak kalınlığı azalttı. Geniş iç hacmi, yiyecek ve içecekleri saklamak için LG'nin önceki karşı derinlikli modellerine göre yüzde 25 daha fazla alan sunsa da yeni Fransız kapı, daha küçük taban alanı sayesinde mutfakta yerden tasarruf etmeye yine de yardımcı oluyor.

Yeni model, aynı zamanda LG'nin aynalı InstaView paneli ve düz kapı tasarımı sayesinde mutfağa sade ancak sofistike bir estetik getiriyor. Kusursuz InstaView panelinin şık paslanmaz çelik çerçeveli ayna kaplamalı camı, buzdolabının sağ kapısının neredeyse tamamını kaplıyor. Kullanıcılar, kapıyı açmaya gerek kalmadan, sadece panele iki kez tıklayarak içeriyi kontrol edebiliyor. Bu özellik, soğuk havanın dışarı çıkmasını, enerjinin boşa gitmesini engelleyen ve zaman kazandıran bir kolaylık sunuyor. LG'nin en yeni InstaView ürününün zarif, minimalist güzelliği ve temiz, modern çizgileri, buzdolabının "düz" kapılarına uygulanan ayrık cep kulplarıyla bir adım öteye taşınıyor.

Yeni Fransız kapılı buzdolabı; küp buz, kırılmış buz, LG'ye özel, yavaş eriyen yuvarlak Craft Ice ve yeni mini küp buz olmak üzere 4 farklı buz çeşidi sunabiliyor. Kullanıcılar, dört dondurulmuş seçenekle, ihtiyaçlarına, içeceklerine veya duruma en uygun buz stilini seçebiliyor.

LG'nin en son teknolojilerini içeren yeni buzdolabı, malzemelerin tazeliğini daha uzun süre koruyor ve ankastre su sebilinin hijyeninin korunmasına yardımcı oluyor. Şirketin özel LinearCooling teknolojisi, sıcaklık dalgalanmalarını azaltarak buzdolabının yiyecekleri 7 güne kadar en yüksek tazelikte tutmasını sağlıyor.

DoorCooling+, her rafta yiyecekleri daha taze ve içecekleri daha soğuk tutmaya yardımcı olmak için geleneksel bir soğutma sisteminden daha hızlı çalışıyor. LG'nin UVnano teknolojisi, buzdolabının su sebilinin temizliğini koruyarak su sebilinin ağzındaki bakteri varlığını yüzde 99,99 azaltıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Electronics Ev Aletleri ve Havalandırma Çözümleri Başkanı Lyu Jae-cheo, şunları kaydetti:

"LG'nin yeni InstaView French-Door buzdolabı, tüketicilere sunduğu kullanım kolaylığı, tasarımı ve gıda tazeliğini uzun süre muhafaza etmesi açısından üst düzey performansa sahip ve her türlü modern mutfağa mükemmel, şık bir katkı sağlıyor. Zarif, işlevsel tasarım ve gelişmiş teknolojilerimize sahip yenilikçi ev çözümlerimizle olağanüstü müşteri değeri ve deneyimleri sunmaya devam edeceğiz."