Her fırsatta gençlerle bir araya gelmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi Abdülkadir Karahan Kütüphanesini ziyaret ederek buradaki imkânlardan yararlanan öğrencilerle sohbet etti.

 

Öğrencilere başarıya giden yolun çalışmaktan geçtiğini anlatan Başkan Beyazgül gençlere Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil’in “Gençlerle Başbaşa” adlı kitabını hediye etti.

 

BAŞKAN BEYAZGÜL, “HEDEFE GİDEN YOL ÇOK ÇALIŞMAKTAN GEÇER”

 

Hayatta hiçbir şeyi ertelememek gerektiğinin altını çizen Başkan Beyazgül, “Başarmanın yolu çok çalışmaktan geçer. Sizler çok çalışmaya çok okumaya bakın ve derslerinize odaklanın. Gayretinizi eksik etmeyin. Okuyarak ve yazarak çalışın. İnşallah hedeflerinizdeki mesleklere ulaşır ve başarılı olursunuz.” İfadelerine yer verdi.

 

Şanlıurfa’daki tek araştırma kütüphanesi olarak faaliyet gösteren Abdülkadir Karahan Kütüphanesi zengin içerik arşivi ve sessiz ortamıyla gençlerin uğrak mekânı olurken gençler hayatlarına yön verecek sınavlara Büyükşehir’in kütüphanelerinde çalışıyor.

 

11 kütüphanesiyle gençlerin her zaman yanında olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Beyazgül’ün talimatlarıyla tüm eksikleri tamamlanan modern ve nezih birer mekân halini alan Hilvan ve Bozova Kütüphaneleri de faaliyete girerek öğrencilerin hizmetine sunuldu.