Getir’in esnek süreli, serbest dolaşımlı araç paylaşım platformu GetirAraç, dünyanın önde gelen markaların pazarlama, reklam, teknoloji ve iletişim profesyonellerini buluşturan Brand Week’e ulaşım sponsoru oldu. GetirAraç kullanıcıları, 8-9-10 Kasım tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek etkinliğe geliş ve dönüşte geçerli olmak üzere %40 indirimli olarak ulaşım sağlayabilecek. Kullanıcılar, Haliç Kongre Merkezi etkinlik girişinde bulunan GetirAraç VIP Otopark Alanı'na araçlarını kolayca ve vakit kaybetmeden park edip etkinliğin tadını çıkarabilecek.

Bu sene 10’uncu kez gerçekleşecek olan Brand Week’te;  Türkiye ve dünyadan 230’dan fazla ünlü gazeteci, yazar, sanatçı ve akademisyenin yanı sıra, marka kurucu ve yöneticileri konuşmacı olarak yer alacak.

2021’de Getir’in Türkiye’nin ilk esnek süreli araç paylaşım platformu MOOV’un %75 hissesini satın aldıktan sonra başlattığı GetirAraç hizmeti; kolay erişilebilir, esnek bir ulaşım çözümü olarak öne çıkıyor. GetirAraç, otomobili olmayanların daha kolay hareket etmesini sağlamanın yanı sıra, sadece belli durum ve gereksinimler için otomobile sahip olma ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

GetirAraç Hakkında

Serbest dolaşımlı, esnek süreli araç paylaşım platformu GetirAraç, anlık ya da planlı tüm ulaşım ihtiyaçlarına şehiriçi ve şehirlerarası, çevreci bir ulaşım çözümü sunuyor. İstanbul ve İzmir’de hizmet veren GetirAraç’ta farklı segment ve modeldeki araçlar; dakikalık, saatlik ve günlük olarak kullanılabiliyor ve kullanıcılar aracı dilediği yerde ve dilediği kadar kullandıktan sonra hizmet bölgesi içinde istediği uygun bir yere bırakabiliyor.

Hibya Haber Ajansı