WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Özdağ'dan Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'e tepki

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'in CHP 38. Olağanüstü Kurultayındaki konuşmasında Selahattin Demirtaş’ı anmasından dolayı tepki gösterdi.

Özdağ'dan Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'e tepki
Paylaş:

CHP Kurultayında 13 milyon sığınmacı ve kaçağa karşı görüş açıkladıkları için tutuklu olan gençleri anmayan Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'e tepki gösteren Özdağ, "Atatürk düşmanı, Cumhuriyeti düşmanı Selahattin Demirtaş’ı anmak konusunda yarışıyorlar. Türk halkından kopuk, bölücülerin, saray artıklarının, siyaset tüccarlarının ve 5’li çeteden fonlanan yapıların oluşturduğu muhalefet değişmeden iktidar değişmeyecek. AK Parti iktidarını değiştirmek için önce muhalefeti değiştirmek gereken bir yerel seçimlere doğru gidiyoruz." ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.