Bakan Uraloğlu, depremden bu zamana kadar geçen sürede eski gücüne kavuşan İskenderun Limanı’nda elleçleme kapasitesinin 2,6 milyon tona, konteyner miktarı 250 bin TEU’ya, elleçlenen toplam yük miktarının ise 52 milyona ulaştığını belirterek, “Yaşadığımız asrın felaketi olan deprem sonrasında, yaralarımızı hızla sarmaya devam ediyoruz. Gelişen ve güçlenen limanlarıyla Türkiye hızlanıyor.” dedi.
Hibya Haber Ajansıİskenderun Limanı’nda elleçlenen toplam yük miktarı 52 milyon tona ulaştı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı’nda elleçlenen toplam yük miktarının 52 milyon tona ulaştığını bildirdi.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
