Sabah erken saatlerde mesaisine sahada başlayan ve ilçede adım atmadık sokak bırakmayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli alan gezileriyle incelemelerini sürdürüyor. Başkan Baydilli sabah gezisinde Çamlıyayla Mahallesinde teknik ekibiyle birlikte inceleme yaparken fen işleri, temizlik işleri ile park ve bahçeler müdürlüğünün yaptığı çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların gidişatı hakkında ilgili birim sorumlusundan bilgi aldı.

Alan gezileri sırasında yolda karşılaştığı vatandaşlar, okula giden çocuklar ve esnafla sohbet eden Başkan Baydilli vatandaşların taleplerini dinleyip not aldı ve gerekli çalışmaların gerçekleştirilmesi için ilgili birime iletti.

Daha güzel bir Karaköprü'yü vatandaşlara sunmak adına ekibiyle birlikte erkenden mesaiye başladıklarını dile getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü'deki sorunları bildiklerini ve birebir ilgilendiklerinin altını çizdi.

Başkan Baydilli şu ifadeleri kullandı:

"Biz ilçemizi seviyoruz ve bu ilçede yaşayan vatandaşlarımızın minimum sorunla karşılaşması için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Ekibimizle birlikte sabahın erken saatlerinde mahallelerimizde adım adım geziyoruz ve çalışmaları inceliyoruz.

Sürekli bir büyüme içerisinde olan ilçemizde tabi ki her gün yeni ihtiyaçlar doğuyor ve biz bunları karşılamak için çalışıyoruz. Yol, temizlik, park gibi temel hizmetlerimizi aksatmadan yapmaya ve vatandaşlarımızı bu anlamda mağdur etmemeye özen gösteriyoruz. Biz de ekibimizle birlikte her fırsatta mahallelerimizde gezeceğiz ve vatandaşlarımızın arasında olacağız, ilçemizi hep birlikte daha güzel hale getireceğiz." diye konuştu.
 
Başkan Metin Baydilli Çamlıyayla Mahallesinde yapılan çalışmalarla ilgili birim müdürlerinden ve teknik personelden bilgi alarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.