İSTANBUL (AA) - Çoklu abonelik çağında içerik platformlarını çatısı altında bir araya getiren TV+, Exxen işbirliği ile Avrupa kupalarındaki futbol heyecanını evlere taşımaya devam ediyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, televizyon platformu TV+, birbirinden kaliteli içerikleri kasımda da sporseverlerle buluşturmayı sürdürüyor.

TV+, son yerli içerik platformu Exxen TV ile Premium TV+ kullanıcılarına UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa ve Konferans liglerindeki seçili maçları ek bir ücret ödemeden izleme imkanı sunuyor.

Bu kapsamda UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden Avrupa takımlarının seçili maçları, Exxen TV üzerinden salı, çarşamba ve perşembe günleri futbolseverlere futbol şöleni yaşatacak. Exxen TV, TV+'ın 8'inci kanalında yer alıyor.

- Şampiyonların mücadelesi nefesleri kesecek

Kasım ayı UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki karşılaşmalarla nefes kesici bir şekilde başlıyor. 7 Kasım'da ilk olarak 20.45'te Shakhtar Donetsk ile Barcelona karşılaşması Exxen TV'de ekranlara gelecek. Ardından 23.00'te başlayacak AC Milan ile Paris Saint Germain arasındaki mücadele ise haftanın en dikkati çekici karşılaşmalarından biri olacak.

8 Kasım'da D grubunun iddialı takımları Real Sociedad ile Benfica 20.45'te karşı karşıya gelecek. Galatasaray'ın da bulunduğu A grubunda ise Kopenhag evinde Manchester United'ı ağırlayacak. Sonucu merakla beklenen bu karşılaşma, yine aynı gün 23.00'te Exxen TV ile TV+ ekranlarında sporseverlerle buluşacak.

UEFA Avrupa Ligi gruplarında da futbol heyecanı Exxen TV ile TV+ ekranlarında yaşanacak. 9 Kasım'da Fransız temsilcisi Toulouse ile İngiliz futbolunun en güçlü temsilcilerinden Liverpool arasında oynanacak maç 20.45'te başlayacak. Aynı gün bir diğer İngiliz ekibi West Ham United, 23.00'te Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u konuk edecek.

Genç bir turnuva olan ve her geçen sezon değerini artıran UEFA Konferans Ligi, grup aşamalarındaki dördüncü haftasında da büyük ilgi görüyor. 9 Kasım 18.30'da C grubunun iddialı takımlarından Astana, Balkani'yi konuk edecek. Bu çekişmeli mücadele, Exxen TV ile TV+ ekranlarında izlenebilecek.