WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
YEREL

Mazıdağı'nda ″Geleneksel Kültür ve Spor Şenliği″ başladı

Mazıdağı'nda ″Geleneksel Kültür ve Spor Şenliği″ başladı
Paylaş:

MARDİN (AA) - Mardin'in Mazıdağı ilçesinde Kaymakamlık ve Dünya Etnospor Konfederasyonunun destekleriyle düzenlenen "Geleneksel Kültür ve Spor Şenliği" başladı.

Gündoğan Mahallesindeki kapalı halı sahada düzenlenen, 2 gün sürecek şenlikte, okçuluk, mas güreşi, mangala, ok savaşları, kol kapama, 9 taş, 3 taş ve topaç ile ebru sanatı gibi farklı eğlenceler ve etkinlikler yer alıyor.

Şenliğin açılışına katılan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Görmüş, etkinliklere katılan öğrencilere eşlik etti.

Görmüş, amaçlarının unutulmaya yüz tutan oyunları çocuklarla buluşturmak olduğunu söyledi.

Öğrenciler de şenlikte eğlenceli ve kaliteli zaman geçirdiklerini ifade ederek, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.


Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.