Endless Art Taksim, kasım ayında izleyicilere geniş bir tiyatro yelpazesi sunuyor. Kasım ayı boyunca sahnelenecek oyunlar arasında "Şehrin Işıkları", "Mavi Müzikhol", "Boş Şehir", "Modern Zaman Kabaresi", "Nereden Geldim, Nereye Gidiyordum?", "Fısıltı ve Bir Gün", "Aslında" ve "Mutlu Bir Romanın Aşk Hikayesi" gibi çeşitli temalara sahip yapımlar yer alıyor.

4 Kasım tarihinde prömiyer yapan tek perdelik komedi oyunu “Şehrin Işıkları" 22 Kasım tarihinde de seyircinin karşısına çıkacak. Oyunun merkezinde, intihar etmeye karar veren iki yabancı olan Buket ve Cavit'in hikayesi yer alıyor. İkinci bir şansa sahip olan iki karakter, önce birbirleriyle, sonra da kendi iç dünyalarıyla yüzleşmek zorunda kalıyor. Halit Barış Öncü hem oyunun yazarlığını hem de yönetmenliğini yapıyor.  Emel Gizem Selvi ve Halit Barış Öncü başrolleri canlandırırken, Sinem Kurt seslendirmeyi üstleniyor. "Şehrin Işıkları," izleyicilere hem güldürüp hem düşündüren keyifli bir sahne deneyimi sunmayı hedefliyor.

11-18 Kasım tarihlerinde izleyicilerle buluşacak olan "Mavi Müzikhol," Elçin Gürler'in yazdığı ve Muharrem Uğurlu'nun yönetmenliğini üstlendiği bir oyun olarak tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor. Gülşah Yavuz ve İpek Yorulmaz’ın başrollerde yer aldığı eğlenceli oyunun yardımcı yönetmenliğini ise Pelin Koçak ve Serap Üsküplü üstleniyor. Koreografisini yine Serap Üsküplü’nün ve ışık tasarımını da İlker Togay’ın yaptığı oyun sahne sanatının her yönünü kusursuzca sunmaya hazırlanıyor. 

"Boş Şehir" adlı tek perdelik oyun, 8 ve 11 Kasım tarihlerinde sahnede yer alacak. Oyun, Makedon yazar Dejan Dukovski tarafından kaleme alınmış ve Türkçeye Bilge Emin tarafından çevrilmiştir. Oyunun yönetmen koltuğunda Ömer Duran bulunurken, başrolleri Tufan Öztürk ve Oğuzcan Doğan paylaşıyor. Eylem Selin Güldiken'in ışık tasarımı ve OT Production'ın müzik tasarımı ile desteklenen oyunun reji asistanlığını Hazal Kaplan üstleniyor. "Boş Şehir” savaşın ortasında sıkışmış Gero ve Gyore’un, esaret, arkadaşlık, cinayet gibi derin temalar etrafında karakterlerin içsel hesaplaşmalarını anlatan bir oyun olarak izleyicilere sunuluyor.

17 Kasım tarihinde sahnelenecek olan "Modern Zaman Kabaresi," geçmişte televizyonların yeni tanıdığı ve ilgi gösterdiği kabare türünü modern bir şekilde sahneye taşıyan bir interaktif gösteri olarak sahnede yerini alıyor. Modern Zaman Kabaresi, seyircilere dans, komedi ve şarkıları bir araya getiren "late night show" tadında bir performans sunuyor. Onur Liv tarafından yapımcılığı ve genel koordinasyonu üstlenilen gösteride sahnede Burak Uyanık, Emircan Taşbaşı ve Merve Yılmaz yer alırken, kabare orkestrası ve dans sanatçıları da katkıda bulunuyorlar. "Modern Zaman Kabaresi," izleyicileri eğlenceli bir kabare şovuna tanık olma fırsatı sunuyor.

Hibya Haber Ajansı