GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-12-2022 18:30

Honor Pad 8, Türkiye'de satışa çıktı

Honor Pad 8, Türkiye'de satışa çıktı

İSTANBUL (AA) - 12 inç 2K Honor FullView ekranı ve sekiz hoparlörü ile Honor Pad 8, lansmana özel indirim fırsatıyla Türkiye'de satışa sunuldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, küresel teknoloji markası Honor, sınıfının en iyisi özelliklere sahip olan Honor Pad 8'in Türkiye’de satışa çıktığını duyurdu.

Honor'un tablet portföyünün en yeni üyesi olan HonorPad 8, şık tasarımının yanı sıra ekran özellikleri ve sekiz hoparlörü ile kullanıcılara "olağanüstü" bir deneyim sunuyor.

Verilen bilgiye göre, 12 inç 2K Honor FullView ekrana sahip olan Honor Pad 8, yüzde 87'lik sektör lideri ekran-gövde oranı ile şık bir tasarım sunuyor. Bu ekranda 2000x1200 piksel çözünürlük sağlayan Honor Pad 8, 1 milyar renk desteği ile film ve video izlemek için çarpıcı netlik ve gerçekçi tonlar sunarak eğlenceyi yeni bir seviyeye taşıyor.

Göz yorgunluğunu hafifletmek için TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikası'na (Donanım Çözümü) sahip olan ve TÜV Rheinland Flicker Free Sertifikası ile ekran titremesini azaltarak rahat bir izleme deneyimi sağlayan Honor Pad 8, kullanıcıların göz sağlığını koruyan teknolojileri içerisinde barındırıyor.

Honor Pad 8 modelinin sınıfında rakipsiz olmasını sağlayan özelliklerden birisi de her iki tarafa simetrik olarak yerleştirilmiş sekiz hoparlöründe yatıyor. Kullanıcılara daha güçlü, dengeli ses deneyimi sağlayan ve DTS:X Ultra, Honor Histen gibi teknolojileri destekleyen Honor Pad 8, sürükleyici bir ses deneyimi için canlı ve dinamik 360° sesler sunuyor.

Net tizlerin yanı sıra orta kademe sesler ve güçlü baslar sunan tablet, kullanıcıların sürükleyici ve tam aralıklı ses deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Vokal Geliştirme teknolojisi, Honor'un Akıllı Ses Tanıma özelliği ve Yüksek Çözünürlüklü Ses sertifikası ile donatılmış olan Honor Pad 8, mükemmel bir ses deneyimi için ses kalitesini artırmak üzere son teknoloji yazılımlarla donatıldı. Honor Pad 8, bu özellikleriyle sesli aramalar ve çevrim içi toplantılar için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Çok sayıda özelliğe sahip Honor Pad 8, şafak mavisi rengi ile 15 Aralık'tan itibaren Vatan, Teknosa, Hepsiburada ve Trendyol satış kanallarında tüketiciyle buluşuyor.

6 bin 499 TL'ye satışa çıkan Honor Pad 8'e, lansmana özel 500 TL indirim fırsatıyla 5 bin 999 TL'ye sahip olunabiliyor.

Ayrıca, Honor Pad 8 satın alan herkes (her seri numarası için bir adet olmak üzere) bir adet ücretsiz koruma filmi almaya hak kazanıyor. Ücretsiz olarak verilen bu koruma filmleri, Honor'un resmi servis merkezlerinde taktırılabilecek. Servis kampanyaları ve ürün ile detaylı bilgiye web sitesinden ulaşılabiliyor.

ibrahim uyguribrahim uygur