Türkiye’nin ilk premium yastık ve yorgan markası Penelope, ZUBİZU markaları arasında yerini aldı. Yeni başlayan iş birliğinin ilk kampanyasıyla ZUBİZU üyeleri Penelope mağazalarından 30 Kasım tarihine kadar yapacakları 6 bin TL ve üzeri alışverişte 750 TL indirim kazanıyor. Her üye kampanyadan ZUBİZU uygulamasından alınacak kodla en fazla bir kere yararlanma hakkına sahip.

Kusursuz bir uykunun paha biçilemez olduğuna inanan Penelope, çeyrek asırdır kaliteli uyku keyfine eşlik eden doğal ve kaz tüyü dolgulu yorgan, yastık ve uyku ürünleri ile konforlu bir uyku vadederken, usta zanaatkarların işçiliğiyle doğal malzemelerden hazırlanmış el yapımı yataklara da imza atıyor.

ZUBİZU üyeleri; ev tekstilinde yüzde 100 pamuk malzemelerden üretilen nevresim modelleri, birbirinden özel pike, battaniye ve yatak örtüleri, ev kozmetik ürünleri ve uyku giyim koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturan Penelope koleksiyonlarından özel avantajlarla yararlanabilecek. 

5 milyona yakın üyesine 500’den fazla markada yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, üyelerine hayatlarını kolaylaştıran deneyim ve ayrıcalıklar yaşatmaya devam ediyor.

Kampanyayla ilgili detaylı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBİZU uygulamasından ve Penelope mağazalarından ulaşılabilir.

Hibya Haber Ajansı