WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

BM: “Küresel çabalar son 23 yılda 75 milyondan fazla kişinin hayatını kurtardı”

DEREN KOCAMANOĞLU-08.11.2023-HİBYA- Birleşmiş Milletler (BM), tüberküloz virüsüyle mücadeleye yönelik küresel çabaların son 23 yılda 75 milyondan fazla kişinin hayatını kurtardığını bildirdi.

BM: “Küresel çabalar son 23 yılda 75 milyondan fazla kişinin hayatını kurtardı”
Paylaş:

BM’den yapılan açıklamada tüberkülozun önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık olduğu belirtilerek, “Virüsle mücadeleye yönelik küresel çabalar, son 23 yılda 75 milyondan fazla kişinin hayatını kurtardı. Ancak 2022'de dünyanın en büyük ikinci bulaşıcı öldürücüsü olan bu hastalığın ortadan kaldırılması için daha fazla ilerlemeye ihtiyaç var.” ifadelerine yer verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Sabah stratejisi

Akışın sonuna geldiniz.