İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi, Euromoney tarafından her yıl düzenlenen Nakit Yönetimi Müşteri Araştırması'nda kullanıcı oylarıyla sektör lideri seçildi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, üst üste 9. kez bu ödülün sahibi olan Yapı Kredi, dijital kanalları üzerinden nakit yönetimi konusunda müşterilerine sunduğu geniş bir işlem setiyle bu alandaki liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, müşterilerine tüm kanallardan kesintisiz hizmet sağlamak ve kaliteli müşteri deneyimini artırmak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini bildirdi.

Geniş bir işlem setine sahip dijital bankacılık kanalları sayesinde müşterilerin diledikleri yerden 7/24 bankacılık hizmetlerine erişebildiğini kaydeden Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu:

"Yapı Kredi Mobil ve Kurumsal İnternet Şubesi aracılığıyla çek senet işlemlerinden teminat mektubu başvurusuna, nakit akış takibinden maaş, fatura ve dış ticaret ödemelerine kadar 800'ün üzerinde işlem kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Bu kapsamda müşterilerimizin hayatını kolaylaştırdığımız nakit yönetimi ürünlerimize ilave olarak dijital kanallarımız üzerinden hizmete sunduğumuz 'Nakit Akışım' modülü sayesinde müşterilerimizin nakit akışlarını rahatça takip edebilmelerine olanak sağlıyoruz. Müşterilerimiz, bu modül üzerinden firmalarının banka sisteminde var olan nakit giriş/çıkış bilgilerini takip edebiliyor, kendileri de tahsilat ve ödemeleri ile ilgili bilgi girişi yapabiliyor."

- "Çalışmalarımızın takdir görmesi, bu alandaki başarımızı bir kez daha teyit ediyor"

Cahit Erdoğan, bu hizmetleri sayesinde müşterilerin, firmalarının nakit akışında tam hakimiyet sağlayabildiğini ve nakit pozisyonuyla ilgili ileriye yönelik tahminleme alabildiğini belirterek, şu bilgileri verdi:

"Ayrıca müşterilerimiz, düzenli yaptıkları ödemelerden hareketle akıllı tavsiyeler alabiliyor ve nakit pozisyonlarına uygun ürün önerilerinden faydalanabiliyor. Tüm bu çalışmalarımızın, uluslararası prestije sahip organizasyonlar tarafından takdir görmesi, bu alandaki başarımızı bir kez daha teyit ediyor. Müşterilerimizin, Yapı Kredi Kurumsal İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Mobil üzerinden, nakit akışlarını anlaşılabilir bir şekilde okumalarını, takip etmelerini ve önerilerimizle nakit akışlarındaki hakimiyetlerini artırmayı hedefliyoruz."