DURMUŞ, HAFTAYI DEĞERLENDİRDİ

Karaköprü Belediyespor sezonun 9. hafta değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Besim Durmuş, "Bu yıl onadığımız en zor 90 dakikaydı" dedi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip Ligin 9. haftasında Deplasmanda Kütahyaspor’u 2-3 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Karşılaşmayı değerlendiren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Hafta hafta ilerliyoruz. Rakiplerimize saygı duyduklarını dile getirdi.

 

Lige olumlu bir başlama ile yaptıklarını ve bunu devam ettirdiklerini aktaran Durmuş, şunları söyledi:

“Sezon başından beri rakip gözetmeksizin kendi oynadığımız maçlara kendi oynadığımız maça odaklanıyoruz. Enerjimizi ekonomik kullanmak istiyoruz. Hafta hafta ilerliyoruz. Kazanarak devam ediyoruz. Bizim adımıza herşey olumlu gidiyor. Bu hafta Lig’de çıkış yapan geçmişi hikayesi olan yarışmak isteyen Şampiyon olmak isteyen Kütahyaspor takımına karşı oynadık. Onlar biraz puan olarak geride idi. Bizim maçımız onlar için kırılma maçı idi. Bu yıl onadığımız en zor 90 dakika idi. Galibiyet golümüzde uzatmalarda geldi. İlk yarı oyunun tamamına hakim idik. Çok iyi oynadık. İyi oynarken de gol yedik. Gollü bir maç oldu. İkinci yarı biraz geriye çekildik koruma odaklı. İkinci yarı biraz bizim için sıkıntılı oldu. İstemediğimiz oyun modeline döndük. Biz 2. Ve 3. Bölge oyunu oynarken 1. Bölgeye oynadık. Biraz rakip kaleden uzak kaldık. Biraz savunan takım konumuna dönüştük. Sonuç olarak bizi çok mutlu eden gol uzatmalarda geldi. Bizim mücadele gücümüz yüksek bir oyun karakterimiz var. 90 dakikanın sonunda kazan takım olarak sahadan ayrılmak istiyoruz. Oyun içinde bir karakterimiz var. Biz kendi oyunumuzu oynuyoruz. 

Bu hafta Silivri takımına karşı oynayacağız. Silivri takımı onlarda son haftalarda 4’te 4 – 5’te 5 yapan bir takım diyorlar ben çok bakmadığım için kendi takımıma odaklanıyorum. Onlarda geç dinamik daha öncede söylediğim gibi rakibimize saygı duyuyoruz. Çok mücadele eden bir takım bu hafta iç sahda bizi zorlu bir maç bekliyor. Seyircimizin desteği ile bu maçıda kazanmak istiyoruz.” dedi