İSTANBUL (AA) - Karaca, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen 13'üncü AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nde, ev tekstili kategorisindeki yenilikçi anlayışı ile "1 Numaralı Markalar" ödülünün sahibi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, geniş ürün yelpazesiyle, modern ve şık tasarımlar sunan Karaca, başarılarına bir yenisi ekledi.

Karaca, AYD tarafından düzenlenen "Türkiye'nin 1 Numaralı Markaları" araştırmasında "Ev Tekstil-Dekorasyon" kategorisinde birinci oldu.

Açıklamada ödül törenindeki konuşmasına yer verilen Karaca Müşteriden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkut Baloğlu, "Karacaseverlerin oylarıyla kendi kategorimizde 1 numaralı marka seçilmekten ötürü çok gururluyuz. Bu ödül yıllardır Karaca markası olarak ne kadar başarılı ve özverili işler yaptığımızı bize bir kez daha kanıtladı. Bu ödülü başta tüm çalışma arkadaşlarım ve markamıza duydukları güven için tüm Karacaseverler adına alıyorum." ifadelerini kullandı.

Her yıl Akademetre Türkiye iş birliği ile yapılan "AVM'lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markalar" araştırması 25 farklı ilde yaklaşık 2 bin 400 kişi ile yüz yüze görüşme metoduyla yapılıyor.