İSTANBUL (AA) - Hepsiburada'da Efsane Kasım, "Marka Günleri"nin ardından "Efsane 11" indirimleriyle devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla ve ödeme koşullarıyla almak isteyenlere "Şimdi al, Şubat’ta öde" ve "Hepsiburada Limiti" ile kredi kartı limitini kullanmadan alışveriş yapma imkanı da sunan Hepsiburada, 6 -12 Kasım arasında yaptığı Efsane 11 indirimleri kapsamında her gün yüzlerce markada ve milyonlarca üründe fırsatlarla dolu kampanyaları kullanıcılarına sunuyor.

Efsane 11.11 indirimleri kapsamında çok sayıda markada büyük indirimler tüketiciyle buluşuyor.

Efsane Kasım’a özel alışılagelmişin dışında araba, arsa, tiny house gibi ürünleri de satışa açan Hepsiburada, bu yıl Efsane Kasım'a Kia'nın 4 modeli ile damga vurmaya hazırlanırken, söz konusu araçları 11 Kasım'da saat 11.00'da Hepsiburada müşterilerine özel fiyat ve fırsatlarla sunacak.

En sevilen markaların şık ve trend parçalarlarında 6 -11 Kasım tarihleri arasında geçerli olan indirimlerle dolu kampanyalar Efsane 11 indirimleri arasında yerini alırken, çok sayıda markan yüzde 70'e varan indirimler 1 alana 1 hediye fırsatları tüketiciyi bekliyor.

- Ev kategorisinde Efsane indirimler

Hepsiburada platformu üzerinden ev kategorisinde de kullanıcılara efsane fırsatlar sunuyor. Bazı markalardaki tava ve tencereler, yemek servis ürünler, bıçak setleri, düdüklü tencereler, saklama kapları, çay setleri, cam ürünleri, yemek takımları sepette yüzde 25'e varan indirimler ve ek fırsatlarla sunuluyor.

Yatak örtüleri, nevresim takımları ve birçok ev tekstili ürünlerinde 600 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL, 1.500 TL ve üzeri alışverişlerde ise 200 TL indirim kullanıcıları bekliyor.

Tüm bu indirimlere ek olarak gardırop, kanepe, koltuk takımı, yemek masası gibi mobilya ürünlerinde de Efsane Kasım’a özel yüzde 30’a varan indirim fırsatı müşterilere sunuluyor.

- Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde fırsatlar

Verilen bilgiye göre, 12 Kasım'a kadar devam edecek olan kampanyayla güzellik ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler kullanıcıları bekliyor.

Bazı markaların kozmetik, cilt ve saç bakım, makyaj temizleme ürünlerinde 500 TL'ye yüzde 15 indirim sunulurken, fondötenler, yüz bakım serumları ve parfümler, nemlendiriciler, makyaj temizleme ve renkli kozmetik ürünleri ile makyaj bazları, nemlendiriciler ve yüz maskeleri ve makyaj temizleme ürünleri de sepette yüzde 30 indirimle platformda kullanıcılara sunuluyor.

Fritöz, robot süpürge, ütü, çay - kahve makineleri ve blenderlerde de birçok fırsat sunuluyor. Televizyonlarda 11.11’e özel indirimlerin yanı sıra bazı markaların ev elektronik ürünlerinde de Efsane 11 fırsatları Hepsiburada'da yerini aldı.

- Mobil kategorideki indirimler

Telefon modellerinde ING alışveriş kredisiyle yapılan alışverişlerde peşin fiyatına 3 taksit imkanıyla kullanıcıları bekliyor. Seçili markalarda sepette 2 bin TL indirim ve bluetooth kulaklık hediyesi teknoloji severlere sunuluyor.

Markaların yeni model telefonları, kulaklıkları, akıllı saatleri ve aksesuarları Hepsiburada limitiyle yapılan alışverişlerde 12 aya varan taksit imkanıyla Hepsiburada’da bulunurken, ayrıca markaların en sevilen kulaklıkları, popüler akıllı saatleri ve bilekliklerinde de kaçırılmayacak fırsatlar müşterilere sunuluyor.

Anne bebek kategorisinde indirimler başlarken, bebek arabalarında sepette yüzde 50'ye varan indirim ve çocuklara özel ürünlerde sepette yüzde 25'e varan indirim platformda kullanıcıları bekliyor.